Recent Posts

HOROR I HAOS: Šokantno ubistvo u VERONI, tinejdžeri spalili Marokanca, kažu da je “bila šala”

HOROR I HAOS: Šokantno ubistvo u VERONI, tinejdžeri spalili Marokanca, kažu da je “bila šala”

Italijanska policija označila je tinejdžere od 13 i 17 godina kao glavne osumnjičene u ubistvu beskućnika Marokanca koji je živ spaljen u blizini Verone na severu zemlje, prenosi AP.

VERONA– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Evropa- Magazin” 12. 01. 2018. 00: 19… HOROR I HAOS: Šokantno ubistvo u VERONI, tinejdžeri spalili Marokanca, kažu da je “bila šala”

Tinejdžeri u Italiji beskućnika zapalili živog, tvrde da je sve trebalo biti šala… Tinejdžeri spalili beskućnika Marokanca kod Verone… Navodno njihovo opravdanje je dotuklo čak i iskusne policajce…

Italijanska policija označila je tinejdžere od 13 i 17 godina kao glavne osumnjičene u ubistvu beskućnika Marokanca koji je živ spaljen u blizini Verone na severu zemlje…

Navodi se da je lokalni list “Arena di Verona” danas objavio da je mlađi dječak policiji rekao da nisu planirali da ubiju tog čovjeka, kazavši da je sve to trebalo da bude njihova mala “šala”.

AP navodi da je 64-godišnji Ahmed Fadil živ spaljen u automobilu 13. decembra u gradu Zevio, južno od Verone.

Navodi se da je očevidac Đino Kapo kazao državnoj televiziji RAI da je vidio zapaljeni automobil, ali da nije uspio da izvuče muškarca koji je bio u njemu.

“Videti ga kako umire tako bilo je užasno. Videti ga kako gori, a bio je živ…”, rekao je Kapo.

Navodi se da su dječaci maltretirali Fadila danima prije nego što su ga zapalili, uključujući i to što su bacali petarde na njega.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net