Recent Posts

Pljačkaši, ukrali nakit vrijedan 4 miliona eura iz čuvenog pariskog Hotela “Ric”

Pljačkaši, ukrali nakit vrijedan 4 miliona eura iz čuvenog pariskog Hotela “Ric”

Peterica pljačkaša, od kojih su neki bili naoružani sjekirama i vatrenim oružjem, izvršili su pljačku u čuvenom pariskom Hotelu “Ric” i ukrali nakit u vrijednosti od četiri miliona evra, saopšteno je iz francuske policije.

PARIZ– objavljeno u kategoriji “Crna Hronika- Vijesti- Evropa- Magazin” 11. 01. 2018. 06: 03…  Pljačkaši, ukrali nakit vrijedan 4 miliona eura iz čuvenog pariskog Hotela “Ric”

Prenosimo navode francuskih medija, da su petorica muškaraca sjekirom su razbili prozor prodavnice u hotelu oko 18 sati po lokalnom pariskom vremenu.

U saopćenju se navodi da su trojica pljačkaša uhapšena i da je u toku potraga za preostalom dvojicom, koji su iz hotela pobjegli na mopedima.

Iz policije je potvrđeno da prilikom pljačke niko nije ozlieđen.

Izvor iz hotela navodi da su se pojedini gosti hotela sakrili u podrum, dok su pljačkaši, obučeni u sportska odjela i sa skijaškim maskama, sjekirama razbijali staklene kutije u kojima je izložen nakit, koji su ubacivali u torbe.

– Dok je pljačka bila u toku, mnogi gosti, koji su pili piće u baru, uplašili su se da bi ono što se dešava mogao biti teroristički napad, ali je sve postalo jasnije kada je policija uhapsila neke od pljačkaša na licu mjesta- rekao je izvor za “Dejli star”.

Francuske vlasti pokrenule su istragu o incidentu.

Luksuzni Hotel “Ric” sa pet zvijezdica smješten je prvom distriktu u Parizu na desnoj obali rijeke Sene, odmah pored zgrade ministarstva pravde. Hotel u svom sastavu ima šoping galeriju kod zadnjeg ulaza gdje se nalazi pet prodavnica i 95 vitrina sa nakitom, satovima i luksuznom garderobom.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net