Recent Posts

Misterija na nebu iznad Rusije svijetlost pretvorila noć u dan

Misterija na nebu iznad Rusije svijetlost pretvorila noć u dan

Misterija na nebu iznad Rusije… Eksplozija misteriozne svijetlosti pretvorila je mrklu noć u dan iznad ogromne površine Rusije, izazvavši strahove da su Sjedinjene Države pokrenule napad na Sjevernu Koreju.

MOSKVA– objavljeno u kategoriji “Tehnologija- Zanimljivosti- Vijesti- Globus- Magazin” 11. 01. 2018. 06: 48… Misterija na nebu iznad Rusije svijetlost pretvorila noć u dan

Rusi preplašeni: Misteriozno svetlo pretvorilo noć u dan…

Pojava svijetlosti, praćena “pomeranjem zemlje”, takođe je povezivana sa posetom NLO Zemlji i eksplodiranjem meteora u atmosferi.

Ovaj fenomen su vidjeli i osjetili ljudi koji žive na površini od više hiljada kvadratnih milja u Rusiji, međutim, bio je posebno izražen u tri regiona: Baškortostan, Udmurtija i Tataristan.

Ruski zvaničnici i naučnici odmah su demantovali da je Rusija testirala raketu (što je bila još jedna od teorija), kao i da je došlo do bilo kakvog zabelježenog udara svemirskog kamena na Zemlju.

Naredni “hladni rat” izbiće između autoritarnog bloka na čelu sa Rusijom i Kinom i demokratskim zemljama svijeta, navodi u svom članku za “Forbs” Anders Kor.

Kolumnista “Forbsa” preporučuje vlastima zapadnih sila da razviju strategiju za suprotstavljanje pretnjama autoritarnih država.

Poslednjih nekoliko nedelja Sjeverna Koreja uspješno je testirala dvije nuklearne rakete kao da se podsmjeva oštroj politici predsjednika Trampa prema Sjevernoj Koreji, piše Anders Kor.

U međuvremenu, američki lider “raširio je ruke” Rusiji i Kini, najvećim prijetnjama demokratiji u svijetu, pravdajući to potrebom da se zajedno sa Moskvom i Pekingom bori protiv terorizma i Sjeverne Koreje.

Ova pomoć za sada nije materijalizovana, ističe autor teksta, i to će biti test Trampovog karaktera.

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net