Recent Posts

BUDVA Isplivao snimak: Dokaz da su se Alen i Tifa žestoko potukli

BUDVA Isplivao snimak: Dokaz da su se Alen i Tifa žestoko potukli

Psovke, šutiranje i uvrede: Isplivao snimak- dokaz da su se Alen i Tifa žestoko potukli…

BUDVA– objavljeno u kategoriji “Estrada- Crna Hronika- Vijesti- Region- Magazin” 11. 01. 2018. 13: 55…BUDVA Isplivao snimak: Dokaz da su se Alen i Tifa žestoko potukli

Već deset dana mediji bruje o tuči koja je nastala nakon nastupa Bijelog dugmeta na dočeku 2018. godine u Budvi. Glavni akteri bili su Mladen Vojčić Tifa i Alen Islamović.

Iako su pjevači tvrdili da ničega nije bilo među njima, pojavio se snimak koji dokazuje suprotno.

Nakon silaska sa bine Tifa je prvi nasrnuo na Alena. Islamović ga je opsovao sa “Marš u pi**u materinu” što je dodatno revoltiralo Tifu koji ga je udario u glavu.

Pisalo se na široko o samom incidentu u Budvi koji se dogodio nakon svirke dugmića za Novu godinu dugo se pričalo i pisalo. Prvo su sve i sami akteri Tifa i Alen nevješto demantovali su da je došlo do fizičkog sukoba i pričali da su privatno u lošim odnosima, ali poslovno su okej.

Ipak, pojavio se i snimak batina, a po svemu sedeći Alen je izvukao deblji kraj. On je dobio udarac glavom u oko, a kada se napravila gužva pokušao je da uzvrati Tifi šutirajući ga, dok se u pozadini čuje psovka koju mu je Tifa uputio:

– Jeba*u ti majku – čuje se na snimku.

Pogledajte kako je to izgledalo! Kako jedan beogradski nedeljnik  prenosi u svom videu, sve je preraslo u ozbiljnu tuču, a prštale su i velike uvrede. Sve pogledajte u videu.

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net