Recent Posts

MAJKA UZELA STVAR U SVOJE RUKE: Nakon što joj je sin dobio crveni karton, ušla u teren, napala suca i razbila semafor

Na stolu koji je bijesna majka srušila, nalazio se sustav za upravljanje semaforom vrijedan 30.000 kuna koji je sada uništen, a ista je sudbina zadesila i dio razglasa u vrijednosti od 3000 kuna.

Nesvakidašnje scene mogli su vidjeti gledatelji malonogometnog turnira u Ivankovu, u Hrvatskoj. Naime, jedan je 18-godišnjak zaradio isključenje zbog nesportskog ponašanja, odnosno vrijeđanja suca i udaranja protivničkog igrača tijekom prekida.

Prvo se na to pobunio njegov otac, koji je ujedno bio i voditelj momčadi, a kada su suci isključili i njega, na teren je uletjela bijesna majka. Ona je prvo počela vikati na suce, a zatim je došla do stola gdje su sjedili organizatori, razbila ga, a zajedno s njim uništila je i vrijednu opremu koja se nalazila na njemu. Zatim je uhvatila nešto na stolu i udarila jednog od sudaca.

Načelnik općine Ivankovo, Marko Miličević, potvrdio je kako je cijeli slučaj prijavljen i policiji, a o cijelom slučaju očitovao se i putem svog Facebook profila na kojem je između ostalog, napisao sljedeće:

“Što nam svojim ponašanjem žele poručiti pojedini mještani Općine Ivankovo kao i sami sudionici turnira? Je li njihov osobni interes “pobjede” na jednoj utakmici vrjedniji od života, ponosa, ugleda i časti?! Zar na takav način i takvim primjerom odgajamo našu djecu?! Što im ovakvim činom želimo poručiti?!”, pita se Miličević.

U vukovarsko-srijemskoj policiji potvrdili su da provode istragu te da su o svemu obavijestili i nadležno odvjetništvo, a na stolu koji je bijesna majka srušila, nalazio se sustav za upravljanje semaforom vrijedan 30 000 kuna koji je sada uništen, a ista je sudbina zadesila i dio razglasa u vrijednosti od 3000 kuna. Općina je stoga podnijela i odštetni zahtjev, a napadnuti sudac je lakše ozlijeđen.

Neslužbeno, radi se o obitelji iz Ivankova. Mladić koji je zaradio isključenje i zapravo pokrenuo lavinu nemilih događaja, junior je prvoligaša iz Vinkovaca, a brat mu također igra nogomet.

 

izvor:slobodnabosna.ba

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net