Recent Posts

SARAJEVO: Hapšenja u Hrasnom i na Baščaršiji sa većom količinom narkotika

SARAJEVO: Hapšenja u Hrasnom i na Baščaršiji sa većom količinom narkotika

Dženan K. iz Sarajeva uhapšen u naselju Hrasno, nakon što ga je policija uhvatila sa većom količinom narkotičkih sredstava…

SARAJEVO– objavljeno u kategoriji “Globus- Crna Hronika- Magazin” 07. 01. 2018. 13: 13- SARAJEVO: Hapšenja u Hrasnom i na Baščaršiji sa većom količinom narkotika…

Sarajevo: Hapšenja zbog droge u Hrasnom i na Baščaršiji

Dvadesetdevetogodišnji Dženan K. iz Sarajeva uhapšen u naselju Hrasno, nakon što ga je policija uhvatila sa većom količinom narkotičkih sredstava.

Kako saznajemo, on je uhapšen oko 14 sati na Trgu heroja, a pripadnici PU Novo Sarajevo su prilikom pretresa kod njega pronašli i oduzeli šest paketića marihuane, kao i još šest grumenova iste droge, pet paketića spida, 41 tabletu, novac, telefon, te sprej za samoodbranu.

Nakon hapšenja, 29- godišnjak je priveden u Jedinicu za zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo.

Protiv njega će sarajevskom Tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili prošle sedmice, nakon što ga je policija uhvatila sa većom količinom narkotičkih sredstava..

– Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju kriminalnih aktivnosti osumnjičenog – kazali su u policiji.

Hapšenja zbog droge bilo je i u općini Stari Grad, gdje su pripadnici Prve PU, u ulici Bravadžiluk, priveli Mehmeda M. (23) zbog posjedovanja i omogućavanja uživanja opojnih droga. Od njega su policajci oduzeli jedan paketić marihuane.

Policijski pretresi u cijeloj BiH, više uhapšenih zbog droge…Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a protiv privedenog će biti poduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net