Recent Posts

Jelena Đoković: Zašto neki mene krive za Novakovu tešku godinu

Jelena Đoković: Zašto neki mene krive za Novakovu tešku godinu

Upirali su prstom, vikali i diskriminisali me nesrećni ljudi, kriveći mene za tešku godinu koju je moj muž imao, rekla je supruga do skoro najboljeg tenisera planete Jelena Đoković u iskrenoj poruci na društvenim mrežama

MONAKO- BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Globus- Zanimljivosti- Sport- Magazin” 06. 02. 2018. 14: 47- Jelena Đoković: Zašto neki mene krive za Novakovu tešku godinu

JELENA I Novak Đoković 2017. godinu će zasigurno pamtiti po rođenju kćerkice Tare, ali i po teškim trenucima koje je na terenu doživio najbolji srbijanski tenisač. Đoković je godinu završio na 12 mjestu ATP ljestvice, što je bio njegov najgori rezultat u posljednih 11 godina.

Jelena je otvorila dušu na Instagramu i kazala da je zahvalna što je ponovno postala majka, ali da je imala poprilično tešku trudnoću. Osvrnula se i na optužbe Novakovih fanova da je ona kriva za njegovu propast, budući da se šuška kako ga je obratila na veganstvo zbog čega je drastično smršavio.

„Čitala sam i naučila dosta i dijeluje mi kao da znam sve odgovore, ali istina je da i dalje moram da živim i upotrebljavam sve znanje koje imam. Mnogo puta sam donosila loše odluke i uvijek se pitam zašto kada znam da mogu mnogo bolje“, navela je u poruci.

Ističući da je izuzetno srećna što ima porodicu i prijatelje, koji su joj pomogli da ostane na pravom putu i prebrodi tešku trudnoću, Jelena se osvrnula na prošlu godinu.

„Upirali su prstom u mene, vikali i diskriminisali me nesrećni ljudi zbog teške godine mog muža. Srećom, sve te izazove sam prebrodila zbog ljubavi koja mi je pružana“, navela je Jelena Đoković.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net