Recent Posts

Gurdijeljac najavio: Pitanje pobjednika biće riješeno prije isteka vremena

Pored meča za titulu omladinskog IBF prvaka sveta u superpero kategoriji između Šerifa Gurdijeljac i Rumuna Aleksa Raca, na bokserskoj reviji u Sportskoj Dvorani Pendik bit će još sedam borbi.

“Potrudili smo se da publici priuštimo osam kvalitetnih mečeva, u kojima će snage odmeriti borci iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Nemačke. Iako ima opasnog rivala, verujem u Gurdijeljca, od kojeg u dogledno vreme očekujem da se bori i za evropsku titulu”, rekao je promoter i glavni organizator revije Almin Kuč na danasnjoj press konferenciji u Novom Pazaru.

U Pendiku snage će odmetiti Ajla Lukač i Ksenija Medić, Novak Radulović i Srećko Janjić, Ersan Gurdijeljac i Nemanja Sabljov, Damjan Grmuša i Slađan Dragišić.Nikolić i Đorđe Marković, Dilan Prašović i Dražan Janjanin, Marsel Hasler i Miloš Janjanin.
Kako organizatori najavljuju dvorana u Novom Pazaru će biti ispunjena do poslednjeg mesta a ljubitelji plemenite veštine moći će  uživati u zaista kvalitetnim borbama.
” U prodaju su puštene tri vrste karata . Ne sumnjamo da će program biti odličan, zbog toga i ne čudi veliko interesovanje medija i ljubitelja boksa. rekao je Kuč.  Većina boraca je već u Novom Pazaru a konferencija za novinare i merenje održani su danas u Kafeu CIGLA.
Odmah nakon merenja i fotografisanja sa fotoreportere obratio se i Šerif Gurdijeljac koji se samo kratko rekao : “Cijenim rivala, biće to dobra borba. Ja sam u stalnom treningu a poslednja dva mjeseca maksimalno sam pojačao sa treniranjem. Obećavam da će pitanje pobjednika biti riješeno i prije isteka vremena, biće to klasičan nokaut. Na kraju je pozvao sve ljubitelje boksa da dodju u Pendik i pomognu mu da zajedno uz nesebično navijanje proslave titule svetskog omladinskog prvaka.
Prilog pripremio Senad Senko Župljanin

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net