Recent Posts

ŽESTOK RAT MAFIJE u Beogradu, izrešetan član Kavačkog klana

ŽESTOK RAT MAFIJE u Beogradu, izrešetan član Kavačkog klana

U Beogradu je sinoć, nešto prije ponoći, ubijen Davorin Baltić (41), državljanin Crne Gore… dovoden je u vezu sa kavačkim klanom…

Beograd– objavljeno u kategoriji: Crna Hronika- Region- Vijesti- Magazin” 02. 01. 2018. 06: 32… ŽESTOK RAT MAFIJE u Beogradu, izrešetan član Kavačkog klana…

Ubistvo se dogodilo u Ulici Internacionalnih brigada na Vračaru, a Baltić, u kog je ispaljeno više hitaca iz vatrenog oruzja, pronađen je mrtav u svom vozilu.

Kriminalistički inspektori obavili su uviđaj i za ubicom se traga.

Baltić je dovođen u vezu sa Kavačkim klanom, a prvi rezultati istrage ukazuju da je u pitanju nastavak obračuna crnogorskih kriminalnih klanova.

Prema riječima portparola Hitne pomoći Nade Macure, policija je u 23.15 sati Hitnoj pomoći predala poziv za intervenciju u Ulici Internacionalnih brigada 50, zbog upucavanja, a ljekarska ekipa je na licu mjesta konstatovala smrt muške osobe.

Kriminalistički inspektori obavili su uviđaj i za ubicom se traga. Baltić je dovođen u vezu sa kavačkim klanom, a prvi rezultati istrage ukazuju da je u pitanju nastavak obračuna crnogorskih kriminalnih klanova.

Sukobi i obračuni dva klana iz Crne Gore, Škaljarskog i Kavačkog, često se odigravaju na teritoriji naše susjedne Srbije. Nekada jedinstveni Kotorski klan podijelio se zbog nestanka 250 kilograma kokaina u Španiji, a njihov sukob se prelio i na ulice Beograda, a ponekad i drugih gradova u Srbiji.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je krajem 2016. godine da je “crnogorski klan najopasniji i najjači u regionu”, jer to je bila Mafijaška likvidacija na Vračaru…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net