Recent Posts

VELIKI SKANDAL U BUDVI Alen i Tifa se potukli na dočeku 2018. godine

VELIKI SKANDAL U BUDVI Alen i Tifa se potukli na dočeku 2018. godine

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa navodno su se PRVO posvađali, a potom i potukli na koncertu u Budvi koji su sinoć održali povodom dočeka 2018. godine…

BUDVA– objavljeno u kategoriji:Crna Hronika- Region- Estrada- Vijesti- Magazin” 02. 01. 2018. 00: 02…VELIKI SKANDAL U BUDVI Alen i Tifa se potukli na dočeku 2018. godine…

Provjerili smo a tako prenose i  “Vijesti.me” na kraju novogodišnjeg koncerta došlo je i do fizičkog obračuna  dvojice muzičara u bekstejdžu u gradu na crnogorskoj obali u Budvi.

Navodno je prvo došlo do verbalnog sukoba, a potom i do odgurivanja, što je kulminiralo i fizičkim obračunom dvojice pjevača.

Svjedoci navode da je do sukoba došlo nakon završetka koncerta, kada su pjevači silazili sa bine, a da je deblji kraj izvukao Tifa.

Ovo je dodatno podgrejalo priče da u grupi “Bijelo dugme” nije ni približno tako idealno stanje, kao što se čini našim reporterima koji su pratili više nastupa od Istanbula pa evo do Budve…

– Kada god sam imao priliku isticao sam da sam u životu imao samo dva mentora: Davorina Popovića i Serđa Blažića. Moram da priznam da je Goran tu bio malo ljut, jer to marketinški nije bio baš najbolji potez. Ali ja sam puno lepih stvari doživeo u Dugmetu a ja volim da se sjećam samo lijepih stvari. Bez obzira na sve, ja uvijek ističem da sam čovjek bez dlake na jeziku: sve je to divno, krasno i budi davno zaboravljene emocije, ali prije svega je posao bio u pitanju: koliko para toliko muzike. Ja sam u svojoj priči već odavno, imam svoj put ali ne odričem se hipoteke Bijelog dugmeta- rekao nam je svojemeno Tifa.

Takođe, postoje priče i da odnos Alena sa Tifom nije najsjaniji, a on je ove godine izjavio da ni Bebek, ni Tifa ne mogu da mu pariraju.

– Da budem iskren, Bebek meni ne može vokalno da parira. Kao ni Tifa. Znam gdje sam, poznajem svoje vokalne mogućnosti i sposobnosti sad i narednih pet godina– rekao je Alen i dodao da to što on može da izvede, Bebek može samo da zviždi….

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net