Recent Posts

Novak Đoković: Loše vijesti za ljubitelji tenisa, odgođen nastup u Abu Dhabiju

Novak Đoković: Loše vijesti za ljubitelji tenisa, odgođen nastup u Abu Dhabiju

Par sati prije planiranog zvaničnog povratka tenisu bivši prvi reket svijeta Novak Đoković morao je odgoditi nastup u Abu Dhabiju…

ABU DABI– objavljeno u kategoriji “Svijet- Sport- Vijesti- Magazin” 29. 12. 2017. 14: 37- Novak Đoković: Loše vijesti za ljubitelji tenisa, odgođen nastup u Abu Dhabiju…

Posljednji meč Đoković je odigrao 12. jula u četvrtfinalu Wimbledona…

Kao i ranijih godina srbijanski teniser ima problema s desni laktom.

– Jako sam razočaran jer moram otkazati učešće na turniru Mubadala World Tennis Championship- napisao je Đoković na svojoj zvnaičnoj stranici, te dodao:

– Nažalost u proteklim danima sam osjetio bolove u laktu. Nakon nekoliko pregleda doktori su me savjetovali da ne rizikujem i da otkažem nastup na turniru, te da odmah krenem sa terapijama.

Novak Đoković govorio je pred povratak na teren o uspesima Rodžera Federera, ali o trenerima Andreu Agasiju, Radeku Šćepaneku i filozofiji kojom se vodi.

Đoković se na teren vraća posle šest meseci pauze zbog povrede lakta desne ruke, a u dvodelnom intervjuu za portal “sport360.com” otkrio je da ima velike ambicije.

Novak Đoković, se prvo osvrnuo se na teških godinu i po dana, a potom je istakao da želi ponovo da se vrati na sam vrh ATP tura.

“Lagao bih vas, ali ne bih bio ispren ni prema sebi, kada bih rekao da želim išta manje od prvog mesta i Grend slem trofeja. Znam da sam to činio u prošlosti, dokazao sam sebi da mogu, pa zašto ne bih uradio to ponovo? Prvenstveno, imam veliku želju, a to je najvažnije. Potrebno da stvarno želite nešto, da verujete i posvetite se tome, zato ja jesam. Ali nisam samo ja i to je veoma važno, već i moja supruga, deca, roditelji, braća… Svi su mi velika podrška i daju mi neophodnu energiju”, rekao je Đoković.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net