Recent Posts

HOROR EX PILOT CIA: Na Mjesecu živi 250 miliona stanovnika, imam i dokaze za to

HOROR EX PILOT CIA: Na Mjesecu živi 250 miliona stanovnika, imam i dokaze za to

„Sve što ste čuli o MJesecu je čista laž!“, tvrdi izvjesni Džon Lir, poznat u krugovima teoretičara raznih zavjera…

Istanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Globus- Tehnologija- Zanimljivosti- Magazin” 27. 12. 2017. 00: 22- HOROR EX PILOT CIA: Na Mjesecu živi 250 miliona stanovnika, imam i dokaze za to…

„Sve što ste čuli o Mjesecu je čista laž!“, tvrdi izvesni Džon Lir, poznat u krugovima teoretičara zavjera.

Džon Lir, tvrdi da je otkrio skrivene strukture na Mjesecu i da posjeduje nevjerovatne fotografije za koje kaže da jasno pokazuju vještačke strukture i građevine. Tvrdi da već u ovom trenutku na Mjesecu živi 250 miliona ljudi!!!

Amaterski astronomi snimili su nešto što podsjeća na hologramsku projekciju na površini Mjeseca. Je li ona iskorišćena za skrivanje struktura? Koji bi drugi razlog bio za hologramsko projektovanje i, zapravo, za razmještanje kratera!???

Ljudi su na Mjesec otišli tokom 40- ih i 50- ih godina prošlog stoljeća koristeći se Teslinom antigravitacijskom letjelicom.

„Ne mogu to da dokažem jer bih već bio mrtav, ali to je logično jer na šta bi drugo američka vlada mogla da upumpa tolike milijarde dolara?“ tvrdi Lir.

U njegovom snimku mogu se vidjeti fotografije snimljene iz opservatorije Jerks 1946. godine. Pokazuju veliku eksploziju sjeverozapadno od kratera Endimion.

„Kao što znamo, dim, prašina ili para ne mogu da se podižu u vakuumu. No, na ovim fotografijama jasno se vidi kako se dim diže u veliki oblak koji se uspravlja s površine Mjeseca i širi prema vrhu njegove atmosfere. To bi bilo moguće da uz površinu Mjeseca nema vakuuma i da on nema samo šestinu Zemljine gravitacije“, tvrdi Lir i dodaje da Mjesečeva masa zapravo iznosi 68,71 odsto Zemljine.

Lir objašnjava kako je Mjesec stvoren u Jupiteru prije 40 miliona godina, a u vrijeme poslednjeg ledenog doba, prije otprilike 15.000 godina, elektromagnetnim tegljačem dovučen je u orbitu Zemlje. Sve to objašnjava odakle na Mjesecu toliki ogromni gradovi, civilizacije i baze.

„Stanovnici Mjeseca su vanzemaljci koji donekle podsjećaju na ljude. Tamo ima i ’sivih‘, ali oni žive ispod površine Mjeseca i rade u ogromnim laboratorijama. Međutim, priča ide i dalje! Zemlja je kažnjenička planeta, tj. zatvor, a takvih planeta- zatvora ima najmanje milijardu!“, rekao je on.

Lir je unuk osnivača „Lirdžeta“, Bila Lira. Penzionisani je vazdušni kapetan i bivši pilot CIA koji je upravljao više od 100 različitih aviona tokom 40 godina aktivnog letenja.

On ima više pilotskih sertifikata nego bilo koji drugi sertifikovani pilot. Letio je po Aziji, Africi, istočnoj Evropi i na Bliskom istoku…

http://Izvor: Agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net