Recent Posts

Grad donirao kompletno opremljeno sanitetsko vozilo

Zahvaljujući donaciji Grada, Dom zdravlja u Novom Pazaru ima na raspolaganju jedno sanitetsko vozilo više nego ranije.

Prevozno sredstvo koje će olakšati pružanje pomoći pacijentima iz grada i regiona kao i njihov transport do većih medicinskih centara vredno je oko 4, 5 miliona dinara i opremljeno je najsavremenijom medicinskom opremom.

Prema rečima gradonačelnika Nihata Biševca, koji je ključeve vozila predao direktoru Doma zdravlja Ervinu Ćoroviću , vozilo će olakšati težih bolesnika od Novog Pazara prema opremljenijim medicinskim ustanovama u Kragujevcu i Beogradu.

„Vozilo je namenjeno svim građanima i pošto je novo i opremljeno svim neophodnim medicinskim uređajima kako to struka propisuje, soigurno će biti od koristi u misiji zaposlenih u zdravstvu da bolesnim sugradjanima olakšaju prevoz do Kragujevca i Beograda”, rekao je gradonačelnik Nihat Biševac.

Dom zdravlja u Novom Pazaru raspolaže solidnim voznim parkom od osam vozila među kojima je i nekliko novih. Donirano vozilo bićeznačajno pojačanje u pogledu prevoza pacijenata, a po rečima direktora Doma zdravlja, u narednom periodu će prema nekim naznakama biti obezbedjeno još par novih vozila i sve to u skladu sa potrebama nove hitne službe koja će sa radom početi na proleće.

Odeljenje za informisanje grada Novog Pazara-Jasmina Kruševljanin Bondžuković i  Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net