Recent Posts

Tajna arapskih obrva, otkrivamo VAM recept da budu savršene

Tajna arapskih obrva, otkrivamo VAM recept da budu savršene

Da VAM se pokrene regeneracija folikula dlačica, dovoljno je da koristitite domaće sredstvo… naše dame uradite ovo i vaše obrve će biti nešto najljepše na vama!!!

ISTANBUL– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Evropa- Recepti- Magazin” 19.12. 2017. 18: 42- Tajna arapskih obrva, otkrivamo VAM recept da budu savršene…

Lijepe obrve su vizit karta svake žene koja brine o svom izgledu, ali niste uvijek u mogućnosti da ih održavate u savršenom stanju.

Razlog tome je, problem sa zdravljem ili nekvalitetna šminka. Da se pokrene regeneracija folikula dlake, dovoljno je da koristitimo domaće sredstvo.

Ova dva prirodna sastojka su potrebna za savršene obrve:

– maslinovo ulje…

– kriška limuna…

Priprema:

Krišku limuna stavite u šolju, i dodajte 4 supene kašike maslinovog ulja. Poklopite tacnicom, i ostavite da odstoji 5 dana. Nakon toga, svako veče prelazite tom istom kriškom svoje obrve. Najbolje je ostaviti da dijeluje preko noći. Postupak treba sprovoditi u toku 3 do 4 nedelje.

Prve rezultate ćete primetiti nakon prve nedelje tretmana. Ako imate malo strpljenja, i pri tome nemate namjeru da trošite novac na kozmetičke proizvode za negovanje obrva, koji ne daju željeni rezultat, za njihov rast koristite ricinusovo ulje, koje je jako efikasno sredstvo i bogato je polinezasićenim masnim kiselinama koje hrane dlaku iznutra, i stimulišu njen rast.

Dakle po namaku dobro oblikovane obrve san su svake žene. Kako biste svoj ukras lica doveli do savršenstva, donosimo vam recept a ne samo jednostavan trik ili kako da ih uredite kod kuće i oblikovate obrve poput profesionalca.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net