Recent Posts

Sarajlija nudi 5.000 KM, onome ko uoči tjelo njegovog brata

Sarajlija nudi 5.000 KM onome ko uoči telo njegovog brata

Armin Mulić, brat mladića Aldina nestalog u Miljacki u Sarajevu, na društvenim mrežama objavio je kako nudi nagradu od 5.000 KM onome ko uoči tJelo njegovog nastradalog brata Aldina.

SARAJEVO– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Crna Hronika- Region- Magazin” 17.12. 2017. 13: 45-  Sarajlija nudi 5.000 KM onome ko uoči telo njegovog brata

Danas se nastavlja potraga za  Aldinom Mulićem, koji je zajedno sa Irhanom Fočom, čije tijelo je pronađeno u četvrtak, upao u rijeku Miljacku i nestao.

Prošlo je pet dana otkako je Aldin Mulić, mladić iz Sarajevu, upao u Miljacku u sarajevskom naselju Dolac Malta.

– Apelujem za sve mještane koji žive uz obale reke Bosne i Miljacke i sve ostale… Ko uoči telo mog brata nudim nagradu od 5.000 KM. U poruci mora pisati ime i prezime na telefon (+387) 062- 758- 411. Armin je za medije potvrdio kako je ponudio nagradu od 5.000 KM

– Istina je da sam ponudio nagradu. Nadam se da će na kraju uroditi plodom- kratko je rekao Armin.

Podsjećamo, Aldin Mulić (28) i Irhan Fočo (24) su u srijedu upali u Miljacku u sarajevskom naselju Dolac Malta.

Kako je za medije direktor Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) Fahrudin Solak koji se trenutno nalazi na Kamberović Polju u Zenici gdje je premještena baza operacija, na terenu je oko 150 pripadnika FUCZ-a kao i određen broj volontera koji će učestvovati u potrazi na nesretno stradalim mladićem.

U četvrtak je u reci Bosni kod Visokog pronađeno telo Irhana Foče.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net