Recent Posts

Željini, Manijaci kreću u potragu za momkom nestalim u Miljacki

Željini, Manijaci kreću u potragu za momkom nestalim u Miljacki

Navijačka grupa Manijaci iz Sarajeva pozvala je svoje članove da sutra u osam sati dođu ispred Argelinija na Dolac Malti kako bi se organizirali i uključili u potragu za momkom koji je nestao u rijeci Miljacki…

SARAJEVO– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika-Sport- Magazin” 16.12. 2017. 00: 25-Željini, Manijaci kreću u potragu za momkom nestalim u Miljacki…

– Drugog momka koji je nestao pronašli su upravo građani- podsjećaju iz ove navijačke grupe…

APEL!

Pozivamo sve Manijake da sutra (subota) u 8:00 sati dođu ispred Argelinija na Dolac Malti kako bi se organizovali i uključili u potragu momka koji je nestao u rijeci Miljacki. Drugog momka koji je nestao pronašli su upravo građani. Svi ko jedan, kao i uvijek!!!

Aldin Mulić (28) i Irhan Fočo (24) su u srijedu ujutro upali u Miljacku u naselju Malta, a nakon toga pokrenuta je intenzivna potraga u kojoj učestvuju pripadnici Civilne zaštite i GSS-a, vatrogasci, policija i psi tragači.

U četvrtak je u rijeci Bosni kod Visokog pronađeno i identifikovano tijelo Irhana Foče…

– Ljudi nisu prestali raditi ni sinoć, samo smo zamijenili ljude i jutros su oni odmorni nastavili. Pregledano je pet lokacija od RTV doma u Sarajevu, pa nadalje, uključujući Stupsku petlju, Reljevo i još dvije lokacije. Činimo sve što možemo kako bismo pronašli tijelo mladića – kazala je.

Na terenu je nešto manje od 100 pripadnika FUCZ, a očekuju da im se pridruže pripadnici CZ RS-a. Policija iz Visokog se uključiila i pruža podršku.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net