Recent Posts

SOS LIGA ČETVRTI PUT U NOVOM PAZARU

Četvrta sezona SOS lige budućih šampiona u Novom Pazaru u organizaciji Sport kluba 99 počela je danas.U narednih nekoliko mjeseci najmladji zaljubljenici u magiju fudbalske igre godište 2005,6,7,8 i 9. takmičiće se u balonu Sportskog centra Sport klub 99 i pokazati kolikim talentom raspolažu i šta su ih njihovi treneri naučili. Ove sezone SOS liga u Novom Pazaru predstavlja pravi regionalni fudbalski turnir za najmladje fudbalere jer će na takmičenju nastupiti ekipe iz Raške, Brezovica,Tutina, Baljevca, Sjenice, Leposavića, Zubinog Potoka, Rudna, Zvečana, Sočanica, Kosovska Mitrovica, Obilić i ekipa Sport kluba 99 kao predstavnik Novog Pazara.

Na SOS ligi budućih šampiona u Novom Pazaru nastupiće u pet starosnih kategorija oko 470 mladih fudbalera svrstanih u 45 ekipa. Obraćajući se na ceromoniji svečanog otvaranja ovogodišnjeg izdanja SOS lige predsjednik FSO Novi Pazar, Tutin i Raška Senad Ljajić je rekao:

Senad Ljajić

– Liga budućih šampiona U Novom Pazaru je istinski regionalni fudbalski projekat i od neizmjerne je važnosti za razvoj i promociju fudbala. Šansa koju dobijaju najmladji fudbaleri da se kroz jednu ovakvu ligu nadmeću i mere stepen svog fudbalskog znanja i napredovanja ima ogroman značaj. Instruktor Fudbalskog saveza region Zapadna Srbija Predrag Gvozdenović bio je oduševljen impozantnim brojem prijavljenih ekipa i malih fudbalera koji će igrati na SOS ligi u Novom Pazaru.

– Zadovoljstvo je vidjeti ovoliki broj djece što govori o širokoj bazi koju sport a posebno fudbal u našoj zemlji i posebno ovaj region imaju. Čestitam organizatorima Lige na zalaganju i istrajnosti da ovo takmičenje traje i posebno Esadu Pramenkoviću bez kojeg mislim da bi Liga bila samo san. Mladim fudbalerima želim mnogo dobrih utakmica i igara i uspešno takmičenje-naglasio je Predrag Gvozdenović.

Predrag Gvozdenović

Otvarajući ovogodišnje izdanje SOS lige budućih šampiona Esmir Muratović sportski radnik i član Gradskog vijeća Novog Pazara je naglasio: – Zahvaljujući Sport klubu 99 Novi Pazar je danas regionalni fudbalski centar najmladjih majstora fudbalske igre koji nebi imali drugu mogućnost da se takmiče. Uz zahvalnost organizatorima, trenerima, roditeljima i napokon malim fudbalerima proglašavam ovogodišnju SOS ligu budućih šampiona otvorenom. Alfa i omega ovog takmičenja Esad Pramenković se zahvalio svima koji su ove godine uzeli učešće i prijavili svoje ekipe za SOS ligu.

Esad Pramenković

– Mi ćemo se potruditi da i ove godine malim fudbalerima stvorimo optimalne uslove za takmičenje u sportskom centru Sport klub 99 i svima ćemo kao i do sada biti dobri domaćini. Svjestan sam da radimo jednu odličnu stvar o čemu svjedoče sjajne reakcije i pohvale trenera ekipe učesnica koji su iznad svega zahvalni zbog svega što radimo jer znaju koliko je teško organizovati jedno ovakvo takmičenje i zahvalni su na prilici koju smo omogućili njihovim ekipama da se takmiče. Meni lično je najveća satisfakcija to oduševljenje i radost malih fudbalera kad počnu utakmice i kad zaigraju i kad neki njihovi fudbalski snovi počnu da se ostvaruju-rekao je Esad Pramenković čiji Sportski centar je već četvrtu godinu zaredom dom SOS lige i malih fudbalera.

Esmir Muratović

U narednih nekoliko mjeseci biće odigrano preko 400 utakmica a najbolje timove i pojedince Sportski savez Novi Pazar će na kraju turnira nagraditi peharima i diplomama. Pobjednici SOS lige budućih šampiona u Novom Pazaru u svih pet starosnih kategorija će nastupiti na finalnom turnira SOS lige budućih šampiona u Beogradu.

Piše: Fehim Feša Karišik; Foto: Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net