Recent Posts

Dnevni horoskop za 14. decembar 2017

İstanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 14.12. 2017. 00: 02- Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja–Miran decembarski dan pred nama, sve smo bliži kraju godine, najljepšim praznicima, sve protiče u tom duhu. Provedite dan u lijepim trenucima, družite se, planirajte dešavanja za naredni period. Danas su mogući veoma interesantni susreti, i poznanstva koja mogu da se razviju u prava prijateljstva-Ovan dobija pomoć prijatelja, Bik slobodan, Blizanci kreću u akciju, Rak emotivan, Lav ulaže, Djevica zaljubljena, Vaga optimistična, Škorpija vjeruje ljudima, Strijelac uspješan, Jarac izdržljiv, neočekivana zarada za Vodoliju, a Ribe su usamljene. Ovo je  dnevni horoskop za 14.1decembar 2017. godine.

OVAN

POSAO: Izbjegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete.
LJUBAV: Nema razloga da očekujete previše razumjevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim utjecajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.
ZDRAVLJE: Posvetite pažnju ishrani.

BIK

POSAO: Ponekad izvjesno suočavanje sa istinom zahtjeva i veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju.
LJUBAV: Nema razloga da u nekoj mjeri provjeravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumjeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.
ZDRAVLJE: Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji utjecaj kao dobro ili korisno rješenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o različitim posljedicama.
LJUBAV: Djelujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utječete na partnerov odgovor ili reakciju.
ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička relaksacija.

RAK

POSAO: Djelujete samouvjereno u svom ubjeđenju. Vjerujete da imate dobro rješenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Zanemarili ste okolnosti koje vas sputavaju.
LJUBAV: Iskreno izrazite svoje namjere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane. Ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV

POSAO. Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak.
LJUBAV. Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budite pozitivno nametljivi ili nezaobilazni u onoj mjeri koliko je to poželjno.
ZDRAVLJE:  Izbjegavajte stresne situacije.

DJEVICA

POSAO: Ne dopadaju vam se nečije kritike ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom.
LJUBAV: Izbjegavajte osobu koja ume da djeluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmjerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VAGA

POSAO. U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno kao i da se ne uplićete u nečije finansijske planove. Nemojte ocjenjivati nečije sposobnosti.
LJUBAV. Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje.
ZDRAVLJE. Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA

POSAO: Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju.
LJUBAV: Voljena osoba djeluje vrlo inspirativno na različite načine i umije uz određene manire da zaokupi vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće.
ZDRAVLJE: Ukočenost.

STRIJELAC

POSAO: Nečije riječi na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo mijenjaju i u tom smislu morate istrpiti nečiju kritiku. Ne treba da se zanosite dalekim prognozama.
LJUBAV: Umjesto da tražite neki vid lažne utjehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumjevanje.
ZDRAVLJE: Više odmarajte.

JARAC

POSAO: Potrebno je da procjenite najbolji trenutak za efikasnu akciju kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Zato, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive.
LJUBAV: Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primjenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumjevaju primjenu odgovarajuće uloge.
ZDRAVLJE: Prijaće vam neka vitaminska ili dijetalna ishrana.

VODOLIJA

POSAO: Neko odobrava vaše ideje i to predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promjeniti ili ostvariti ako imate dovoljno stila.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.

RIBE

POSAO: Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće promjeniti svoje mišljenje i nakon produžene rasprave. Konflikt u rješavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju.
LJUBAV: Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je tajanstvena šifra koja djeluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju kada se nalazite uz blisku osobu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net