Recent Posts

Drama na hapšenju, na policajce pustio pit- bullove

Drama na hapšenju, na policajce pustio pit- bullove

Beogradsko naselj Kotež, epicentar prave drame, prilikom hapšenja muškarca koji je, dilao drogu… Policija došla da ga hapsi, on ih napao pit bulovima…

BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika- Magazin” 13. 12. 2016. 21: 52- Drama na hapšenju, na policajce pustio pit- bullove…

U beogradskom naselju Kotež jutros oko 8 sati odvijala se prava drama prilikom hapšenja muškarca koji je, kako se sumnja, dilao drogu.

PIT- BULOVI NAPALI INTERVENTNU: Diler pokušao da izbjegne hapšenje uz pomoć krvoločnih životinja!!!

Policija došla da ga hapsi, on ih napao pit bulovima…Policija je kod osumnjičenog pronašla do dva kilograma marihuane, a sumnja se da je imao i amfetamin.

Dvije interventne jedinice su učestvovale u akciji hapšenja, a muškarac ih je napao psima. Kako pišu beogradski mediji, među psima je bilo i pit- bulova, ali i drugih rasa a bilo ih je oko tri- četiri.

Policija je kod osumnjičenog pronašla do dva kilograma marihuane, a sumnja se da je imao i amfetamin.Prilikom akcije hapšenja muškarac je na policajce pustio pse, a među njima je bilo pit-bulova, ali i drugih rasa.

Tokom ove akcije pozlilo je majci muškarca koji je hapšen, pa je morala intervenisati i Hitna pomoć. Policija je kod osumnjičenog pronašla do dva kilograma marihuane, a sumnja se da je imao i amfetamin.

Drama u Beogradu: Interventna sitgla da ga hapsi, on pustio KRVOŽEDNE PSE, ali tu se nije završilo. Kako se saznaje, među psima je bilo i pit-bulova, ali i drugih rasa, a bilo ih je oko tri, četiri.

izvor: agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net