Recent Posts

STRAVA: Uzbuna na letu za Beograd, “za dlaku” izbjegnut pad aviona

STRAVA: Uzbuna na letu za Beograd, “za dlaku” izbjegnut pad aviona

Avion holandske kompanije Transavia na letu Amsterdam- Beograd u utorak je desetak minuta nakon uzlijetanja pogodila munja.

Amsterdam- Beograd: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Evropa- Crna Hronika- 12.12. 2017. 22: 15… STRVA: Uzbuna na letu za Beograd, “za dlaku” izbjegnut pad aviona…

UZBUNA NA LETU ZA BEOGRAD…

Munja udarila u avion nedugo nakon uzlijetanja…

Avion holandske kompanije Transavia na letu Amsterdam – Beograd u utorak je desetak minuta nakon uzlijetanja pogodila munja. Posada je odmah dobila nalog da se vrate na amsterdamski aerodrom radi neophodnih provjera sigurnosti…

Posada je odmah dobila nalog da se vrate na amsterdamski aerodrom radi neophodnih provjera sigurnosti, pišu mediji u Srbiji i Holandiji…

Munja je pogodila zrakoplov bočno, s lijeve strane, uz jak bljesak, javlja Tanjugov izvjestitelj, koji se tim avionom vraćao s profesionalnog zadatka u Hagu.

Putnici su se prilično prestrašili, ali sve je prošlo bez ikakvih posljedica.

Amsterdamski aerodrom je od nedjelje ujutro u kolapsu jer je grad zahvatila snježna mećava koja je potrajala do ponedjeljka kasno u noć.

Avion na letu za Beograd iz Amsterdama kompanije “Transavia” objavio je uzbunu tokom leta i potom sletio na aerodrom Minster- Osnabrik na zapadu Njemačke.

Razlozi uzbune i da se sve odvilo bez polijetanja aviona na letu HV5592 za Beograda za sada nisu poznati.

Riječ je o avionu tipa boing 737- 700, a u trenutku kada je objavio uzbunu avio bi trebao da bude na 12.000 metara visine.

Zbog toga su brojni letovi kasnili ili su otkazani.

http://izvor : agencij

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net