Recent Posts

MRTVA BEZ ODJEĆE: Misteriozna SMRT prelijepe manekenke Ivane, ŠOK za javnost

MRTVA BEZ ODJEĆE: Misteriozna SMRT prelijepe manekenke Ivane, ŠOK za javnost

Prije tragedije susjedi su čuli svađu koja je dopirala iz stana u kojem je bila Ivana, a prema policijskom izvještaju u njenoj krvi pronađeni su alhohol i ekstazi…

Kuala Lumpur– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Globus- Crna Hronika- 12.12. 2017. 17: 35… MRTVA BEZ ODJEĆE: Misteriozna SMRT prelijepe manekenke Ivane, ŠOK za javnost…

Ivana Smit, 18- godišnja manekenka, pronađena je mrtva u misterioznim okolnostima u Kuala Lumpuru, glavnom gradu Malezije.

Mediji pišu kako je mlada manekenka, dobro poznata u toj zemlji u kojoj je živjela s djedom od svoje pete godine, umrla nakon razuzdane zabave s jednim bogatašem, trgovcem kriptovalutama, i njegovom suprugom, navodi britanski Express.

Malezijska policija obitelji je javila da je Ivana pala s 20. kata nebodera, a pronađena je na VI. katu bez odjeće.

Nesretni roditelji, koji su u Maleziju stigli iz Nizozemske, i cijela obitelj umrle djevojke zatražili su istragu Interpola jer sumnjaju da je riječ o kriminalnim radnjama i sumnjivim okolnostima smrti njihove kćeri, u čijoj je krvi bilo alkohola i tragova ecstasyja nakon smrti.

Ivanin djed Fredrik Smit, koji živi u Penangu, rekao je kako ne može vjerovati da je pala s XX kata.

“Tamo je pronađena gola. Gdje su joj cipele i odjeća?

Vjerujemo kako postoje kriminalni elementi u Ivaninoj smrti. Naravno da ne vjerujemo priči policije jer nam ne mogu dati ni fotografije ni izvještaj sa scene”, izjavio je Fredrik koji je kontaktirao nizozemsku ambasadu i Interpol.

Ivanin tata Marcel Smit rekao je kako joj je dečko poslao poruku i selfie oko 7.25, a ona je pronađena mrtva tek iza 14 sati.

“Nije pala, a nije ni skočila. Visoka je 181 cm, a pregrada je 120 cm.

Kako je to moguće?

Nije li čudno da je pala oko deset sati, a njezino tijelo je pronađeno tek pet sati kasnije”, rekao je inzistirajući na tvrdnji da policija u Maleziji “samo želi što prije zaključiti slučaj”.

Susjedi su navodno čuli svađu.  Na svom profilu na Instagramu Lukas Kramer, Ivanin dečko, objavio je njenu fotografiju i napisao kako mu jako nedostaje…

izvor:agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net