Recent Posts

Dnevni horoskop za 12. decembar 2017

İstanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 12.12. 2017. 00: 02- Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja–Utorak pred nama, današnji dan proteći će bez većih potresa, i dalje je akcenat na odnosima -Ovan hladan, Bik opasan, Blizanci ljubomorni, Rak puno radi, Lav racionalan, burno veče za Djevicu, Vaga u poslu, Škorpiju privlači novac, Strijelac kasni, Jarac u poslu, Vodolija flertuje, a Ribe entuzijastične. Ovo je  dnevni horoskop za 12.decembar 2017. godine.

OVAN

POSAO: Ukoliko se većina saradnika protivi vašim idejama i volji, nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namjerama. Neko neće imati razumjevanja za vaše propuste.
LJUBAV: Djelujete uznemireno. Lakše vam je da nekog optužite za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi.
ZDRAVLJE: Prijaće vam izlazak ili šetnja.

BIK

POSAO: Ne možete da promjenite osnovne uslove koji vladaju u poslovnim krugovima. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta ili želja za trijumfom.
LJUBAV: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte fizičko opterećenje

BLIZANCI

POSAO: Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom natjeraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbjegavajte osjetljive teme, koje su rizik za vaš poslovni ugled.
LJUBAV: Važno je da pravilno procjenite nečiju ulogu i emotivne namjere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim zahtjevima.
ZDRAVLJE: Djelujete uznemireno, opustite se.

RAK

POSAO: Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspjeh. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja.
LJUBAV: Djelujete suviše rezervisano i nepovjerljivo, ali partner nema namjeru da vas pretjerano razuvjerava u vašim emotivnim sumnjama.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

LAV

POSAO: Zaključujete da vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim događajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na nivo saradnje.
LJUBAV: Potrebno vam je nečije iskreno razumjevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

DJEVICA

POSAO: Kolebate se između dve poslovne ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rješenje koje zadovoljava vaša očekivanja.
LJUBAV: Nema razloga da pretjerano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mjesto samo treba da budite strpljiviji.
ZDRAVLJE: Konzumirajte više vitamina i tečnosti.

VAGA

POSAO: Djelujete nezainteresovano za određene teme koje zahtjevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima.
LJUBAV. Osjećate emotivnu tenziju u nečijem prisustvu. Stalo vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost u ponašanju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima i to vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom djelujete napeto jer mnoge stvari iznenada izmiču vašoj volji.
ZDRAVLJE: Više spavajte.

STRIJELAC

POSAO: Očekujete pozitivan odgovor ili priznanje za svoj rad. Ali, do vas dopiru neodređeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira.
LJUBAV: Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško vam je da uskladite sve zajedničke potrebe i interesovanja, ali ne odustajete.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC

POSAO: Ukoliko vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbjegavajte potencijalno rivalstvo.
LJUBAV: Iskrenost pred voljenom osobom utječe na bolje razumjevanje. Potrebna vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu.

VODOLIJA

POSAO: Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava vaše poslovne stavove i ciljeve. Gubite dragoceno vrijeme i nepotrebno insistirate na istini.
LJUBAV: Potrebna vam je emotivna diskrecija. Budite pažljiviji i izbjegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cijenu ili neku uzročno-posljedičnu vezu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate..

RIBE

POSAO: Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava vaše stavove. Potrebno je da procjenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje rivale.
LJUBAV: Važno je da vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da vas ohrabri i odobrovolji.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net