Recent Posts

Skupština FK Novi Pazar jednoglasnom prihvatila ostavku upravnog odbora

Skupština FK Novi Pazar jednoglasnom prihvatila ostavku upravnog odbora

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je danas na konferenciji za medije da je na  održanoj Skupštini Fudbalskog Kluba Novi Pazar doneta odluka da :FK Novi Pazar neće istupiti iz Prve  Lige: Skupština FK Novi Pazar jednoglasnom odlukom je smenila upravni odbor.

Dosadašnji predsednik skupštine FK Novi Pazar Kemal Mehmedović, rekao su da ove odluke donete nakon današnjih rasprava i debata uz učešće svih članova skupštine i Upravnog odbora.

“Odluka o odstupanju odnosto smeni celog upravnog odbora je doneta zbog teške situacije, raznih špekulacija koje se u zadnje vreme odnose za ovaj klub. Ustupili bismo mesto sposobnijim, zrelijim i spremnijim ljubiteljima našeg kluba  sa više snage i finansiski i organizaciono spremnijim.  Glavni razlog su finansije, neka znate, a ovo sa sudijama je bila samo kap koja je prelila čašu”,rekao je  Mehmedović.

“Dosta je biznismena u ovom gradu. Ovo je idealna prilika da svi učestvuju kako bi ovaj klub imao svetlu budućnost”, ističe Mehmedović.

“Na večerašnjoj Skupštini bilo je  mnogo poznatih ličnosti i ljubitelja fudbala koji su aktivno i konstruktivno učestvovali u debati, dali su mnogo dobrih predloga a to je, pozitivna i lepa strana ovog sastanka” naglasio je  Redzep Korać i dodao da ovom odluko o odstupanju starog Upravnog Odbora FK Novi Pazar: “Data je šansa brojnim biznismenima, ljubiteljima sporta da se jave sekretarijatu i klubu ako žele da pomognu”.

Konačnao odluka je  da klub još uvek neće istupiti iz lige.

Sva dugovanja koja FK Novi Pazar ima, istakao je gradonačelnik Biševac, preuzeće grad Novi Pazar.

Grad preuzima dugove i pomaže ako neko udje da preuzme klub a u slučaju da niko ne preuzme fudbalski klub u roku od 15 dana, FK Novi Pazar istupa iz takmičenja u Prvoj ligi.

Prilog pripremio Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net