Recent Posts

BANJA LUKA: Mladen Ivanić u bolnici, nije vitalno ugrožen

BANJA LUKA: Mladen Ivanić u bolnici, nije vitalno ugrožen

Mladen Ivanić, član Predsedništva Bosne i Hercegovine nije vitalno ugrožen, rekao je Vlado Đajić v.d. generalnog direktora Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske u koji je Ivanić jutros hospitalizovan

BANJA LUKA:– objavljeno u kategoriji “Vijesti,  Region” 11.12. 2017. 17: 42- BANJA LUKA: Mladen Ivanić u bolnici, nije vitalno ugrožen

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić, koji je primljen jutros u banjalučku bolnicu, nije vitalno ugrožen, rekao je danas v.d. generalnog direktora Univerzitesko kliničkog centra (UKC) Banjaluka dr. Vlado Đajić.

Ivanić je, kaže, u UKC primljen zbog vrtoglavice, mučnine i nestabilnosti.

– Potvrđujem da je u UKC RS primljen gospodin Mladen Ivanić zbog vrtoglavice, mučnine i nestabilnosti. Pregledali smo ga i uočili da u ovom trenutku nije vitalno ugrožen, da je svestan komunikativan, orijentisan i uključena je adekvatna terapija – kazao je Đajić na konferenciji za novinare u Banjaluci.

“Pregledali smo ga i uočili da u ovom trenutku nije vitalno ugrožen, da je svjestan komunikativan, orijentisan i uključena je adekvatna terapija”, kazao je Đajić na konferenciji za novinare.

On je dodao i da je napravljen plan dijagnostičkih pretraga koje će biti izvršene u naredna dva dana.

“Kada završimo dijagnostičke pretrage bit će donešena konačna odluka koje metode ćemo dalje primjenjivati”, dodao je Đajić.

vanović je hospitalizovan zbog povišenog pritiska, rekao je predsednik PDP-a Branislav Borenović.

Borenović je naveo da se Ivanić dobro oseća, te da će lekari UKC-a uraditi potrebne pretrage.

“Gospodinu Ivaniću se, verovatno zbog nagle promene vremena, povisio pritisak, pa je odlučio da se, ipak, prekontroliše. Uglavnom, sve je dobro“, rekao je Borenović, preneli su banjalučki mediji.

izvor: agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net