Recent Posts

Dnevni horoskop za 9. decembar 2017

İstanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 09.12. 2017. 00: 02- Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područjaOvan kreativan, Bik ne zna šta hoće, Blizanci neraspoloženi, Rak u potrazi za srećom, Lavu dobar dan za posao, Djevica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strijelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju. Ovo je dnevni horoskop za 09 decembar 2017. godine.

OVAN

POSAO: Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju i zato kategorično insistirate na svojim namjerama. Na sreću djelujete veoma ubjedljivo na okolinu tako da njihove reakcije potvrđuju vaša očekivanja.
LJUBAV: Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše »tajne namjere«. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

BIK

POSAO: Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspjeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspjeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko ometa ili usporava.
LJUBAV: Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.
ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI

POSAO: Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor.
LJUBAV: Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

RAK

POSAO: Djelujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve, Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspješne rezultate na različitim stranama.
LJUBAV: Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili »ljubavna pravila«.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

LAV

POSAO: Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovno-finansijskoj saradnji, tako da vas očekuju uspješni rezultati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lijepih i korisnih stvari u različitim pravcima.
LJUBAV: Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost, da u potpunosti izrazite svoje namjere pred voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte zagušljive prostorije.

DJEVICA

POSAO: Stalo vam je da pridobijete nečije povjerenje u poslovnim krugovima. Djelujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo mijenjaju.
LJUBAV: Čini vam se da neko strogo »kontroliše« vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namjere.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

VAGA

POSAO: Imponuje vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno povjerenja u vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procjene i mudre odluke donose novi uspjeh.
LJUBAV: Ukoliko se vaša osjećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Uljepšajte svoj intimni život, tako što ćete djelovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

POSAO: Djelujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje vaše poslovne rezultate. Umjesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promjenite svoj stil ponašanja.
LJUBAV: Neophodan vam je porodični mir i partnerovo razumjevanje, kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Nemojte postiskivati svoje želje, slobodno izrazite ono što mislite i osjećate.
ZDRAVLJE: Napetost.

STRIJELAC

POSAO: Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima.
LJUBAV: Osjećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom.

JARAC

POSAO: Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo.
LJUBAV: Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

VODOLIJA

POSAO: Izgleda kao da vam saradnici zamjeraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da izmirite svoje finansijske obaveze.
LJUBAV: Uporno pokušavate da uđete u nečiji »ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Nadamo se da ćete u tome uskoro i uspjeti.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RIBE

POSAO: Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji utjecaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju.
LJUBAV: U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.
ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja.

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net