Recent Posts

VRIJEME DANAS: Magla otkazuje letove u Sarajevu

VRIJEME DANAS: Magla otkazuje letove u Sarajevu

Gusta magla koja se u poslijepodnevnim satima nadvila iznad glavnog grada BiH onemogućila je nekoliko aviona da slete na sarajevski aerodrom…

SARAJEVO– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Putovanja” 07.12. 2017. 09: 02-  Magla otkazuje letove u Sarajevu

Portparol Međunarodnog aerodroma Sarajevo Sanja Bagarić- Arnaut izjavila je da je otkazano ukupno šest letova, potvrdila je da je otkazano ukupno šest letova – iz Zagreba, Podgorice i Istanbula, kao i za Zagreb, Dubai i Istanbul.

Ona nije isključila mogućnost da će biti otkazani i večerašnji letovi iz Beča i Zagreba. To, prema njenim rečima, znači da će i jutarnji letovi za iste destinacije biti otkazani.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -5 stupnjeva, Sarajevo -1, Zenica i Sokolac 1, Ivan Sedlo i Srebrenica 2, Bugojno, Jajce i Zvornik 5, Mrkonjić Grad 6, Prijedor 7, Livno, Sanski Most i Tuzla 8, Brčko, Drvar, Mostar, Bileća i Doboj 9, Bihać, Gradačac, Široki Brijeg i Bijeljina 10, Trebinje i Grude 11 Banja Luka 12°C.

četvrtak 07.12.2017.
Uz povoljne biometeorološke prilike tegobe kod osjetljivih osoba djelimično će se umanjiti. Obzirom da će nakon vedrije noći jutro biti hladno, izraženije u unutrašnjosti, neophodno je posvetiti pažnju primjerenom odijevanju. U ostatku dana toplije i prikladnije za boravak na otvorenom. Moguće su slabije reakcije na vrijeme, ponajviše zbog dužeg zadržavanja naoblake tokom prijepodneva u centralnoj i istočnoj Bosni.
Na magistralnom putu M-5 Sarajevo- Pale (dionici Ljubogošta- Pale) i dalje je obustavljen saobraćaj u tunelu Kalovita Brda i saobraća se obilaznicom u neposrednoj blizini.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net