Recent Posts

STRAVIČAN ZLOČIN: UBIO SINA, PA U DVORIŠTU PEKAO RAKIJU! NA PITANJE GDE JE GOVORIO : “NIJE TO MOJA BRIGA”

UŽAS:  Ubio sina, pa u dvorištu pekao rakiju! Na pitanje gde je govorio : “Nije to moja briga”

Radovan Đujić (72) uhapšen je zbog sumnje da je u proteklom periodu udarcima sjekirom ubio sina Duška (44) u njihovoj porodičnoj kući u Brezičanima kod Prijedora. Ono što je šokiralo inspektore, ali i mještane ovog sela je da je Radovan još pre dva mjeseca najvjerovatnije ubio Duška i cijelo vreme živeo sa tjelom u kući.

Dok je Duškovo telo bilo u hodniku na spratu, Radovan je tu živeo normalno sa još jednim sinom, kao da se ništa nije desilo.

Ovaj slučaj policija je otkrila sasvim slučajno, jer im je prijavljeno da Duška niko danima ne vidja.

– Policija je odmah izašla na lice mjesta i prilikom pregleda kuće u hodniku su pronašli beživotno tijelo Duška koje je bilo u fazi raspadanja. Odmah je obavljen uviđaj uz prisustvo dežurnog tužioca i mrtvozornika, a pregledom tela uočeno je više povreda na glavi koji su nastale udarcima tupim predmetom – rekao je izvor blizak istrazi.

Mještani kažu da je Duško ubijen prije dva mjeseca, jer ga toliko dugo nisu ni viđali. Cijelo to vrijeme, Radovan je krio ubijenog sina na spratu kuće, dok je u prizemlju živeo sin Draško koji je inače mentalno zaostao.

Meštani kažu da se Radovan nakon ubistva ponašao kao da se ništa nije desilo. Čak je nedavno okupio komšije da peku rakiju kod njega u dvorištu.

– Bilo nam je čudno da Duška ne viđamo, a kada pitamo Radovana gdje je, govorio je da ne zna i da to nije njegova briga. Prije četiri dana pekao je sa komšijom rakiju odmah kraj stepenica koje vode na sprat kuće gde je bilo Duškovo tijelo. Nije nikome dao da se penje gore. I bilo nam je to sve čudno. Zato su komšije prijavile policiji da nema Duška – priča , mještanin Vlado Ajdarić.

Navodi da Duško nije bio zaposlen te da je novac uzrok hladnokrvnog ubistva u porodici u kojoj su odnosi bili duboko narušeni.

Tijelo Duška Đujića je posle pronalska prebačeno u Zavod za sudsku medicinu u Banjaluci gdje je obavljena obdukcija.

– Proneđene su višestruke povrede glave nanesene tupim predmetom. Leš je u veoma lošem stanu, pa se nije moglo utvrdili da li je bilo nekih odbramenih rana – rekao je izvor blizak istrazi.

izvor agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net