Recent Posts

Izvanredan meč u Pendiku –Poraz posle pet setova

Izvanredan meč u Pendiku – pobeda Ljubljančana posle pet setova

Prvu utakmicu šesnaestine finala Kupa CEV 2018, Novi Pazar – ACH Volej Ljubljana posmatralo je 1150 gledalaca u dvorani Pendik, a slovenački predstavnik je pobedio sa 3:2, po setovima 20:25, 23:25, 25:22, 25:23 i 15:11, posle 124 minuta igre. Revanš meč ACH Volej Ljubljana – Novi Pazar odigraće se u utorak, 19. decembra od 18.00 časova u dvorani Tivoli u Ljubljani.

“Znali smo da će biti teško, da je publika ovde fenomenalna i da nosi domaćina. Želeo sam da ne paničimo, a kad smo posle nekih izmena pregurali treći set, znao sam da će biti lakše. Ponosan sam na moje momke, ali u revanšu u Ljubljani moramo da budemo maksimalno skoncentrisani i odigramo kao da je 0:0”, rekao je trener ACH Voleja Zoran Kedačič.

Najbolju igru kod Slovenaca pruzio je Jan Pokeršnik sa 25 poena, a za njim Dmitri Babkov sa 15, te Diko Purić i Matej Mihajlović sa po 12 poena.

“Nisam razočaran, izgubili smo od ekipe koja već 15 godina forsira agresivan sistem igre u odbrani i bloku, koji je jedini ispravan. Kako je utakmica odmicala, umor je uzimao danak, a možda ostaje žal što u finišu trećeg seta nismo imali malo više poverenja u sebe i koncentracije. Nismo bez šanse u revanšu”, rekao je na press konferencij odmnah nakon utakmice trener Novog Pazara Hamza Zatrić.

U ekipi domacina posebno se istakao Irfan Hamzagić sa 25 poena , Marko Vukašinović i Aleksa Polomac po 15, a Marko Radosavljević 13 poena za Novi Pazar.

Novopazarska publika i ako se ocekivalo da Sportska Dvorana Pendik bude ispunjena do poslednjeg mesta opet polozila ispit iz navijanja Tokom cele utakmice svoje ljubimce su freneticno bodrili nisu zalili ni ruke ni svoja grla ali na zalost pobedio je malo iskusniji tim ,Na kraju utakmice i ako su njihovi ljubimci porazeni gromoglasnim aplauzima su ispratili i svoje ali i gostujuce igrace.

Prilog pripremio: Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net