Recent Posts

Horoskop za 7. decembar 2017

İstanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 07.12. 2017. 00: 02- Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja– Miran dan pred nama, brige su danas potisnute u drugi plan, ozbiljniji poduhvati na poslovnom planu danas nisu poželjni. Biće puno iskušenja, ponuda, vi ćete biti u dilemi, ali ni po koju cijenu danas se nemojte prevariti. Danas je loš dan za kupovinu takođe. Sve što vam se učini primamljivo ili će za koji dan biti jeftinije ili će vam se pokvariti, pa ćete muke mučiti sa reklamacijom. Zato, odolite iskušenjima danas-Ovan dominira, Bik izlazi, Blizanci nervozni, Rak ima predah, Djevica tolerantnija, Vaga uspješna, Škorpija ima problem s konkurencijom, Strijelac na nizbrdici, Jarcu posao najvažniji, Vodolija brzopleta, a Ribe imaju tajnu ljubav. Pročitajte dnevni horoskop za 07.decembar 2017. godine.

OVAN

POSAO:  Razotkrili ste da su kolege napravile više grešaka i vaši postupci su veoma oštri. Nemojte da se svađate, već uradite nešto što će biti na višestruku korist.
LJUBAVDraga osoba vas ne shvata najbolje, zato joj otvoreno i sa razumjevanjem pojasnite šta namjeravate, i sve će biti lijepo.
ZDRAVLJEStabilno.

BIK
POSAO: Želite da se istaknete u kolektivu i objašnjavate svima šta planirate. Ali, ne očekujte da sve bude po vašim željama – budite spremni na dogovor.
LJUBAVPreviše iskazujete osjećanja, vodite računa o svojim djelima da ne biste došli u situaciju da neko pati zbog vaših nepromišljenih postupaka. Povucite se ako uvidite da bi moglo doći do svađe.
ZDRAVLJEMoguća prehlada.

BLIZANCI

POSAO: Srećni ste zbog poslovnih poduhvata koji su na pomolu. Veoma dobro je što vam se ukazala šansa kada je posao u pitanju.
LJUBAVU vezi sa emotivnim odnosima moguće je nerazumjevanje. Draga osoba je nezadovoljna i to vam stavlja do znanja, a vi se ne snalazite najbolje.
ZDRAVLJEDobro se osjećate.

RAK
POSAO: Trenutna situacija na poslu doprinosi vašem lošem raspoloženju. Neko u vašoj blizini ne obavlja svoj posao kako treba, a to dovodi do neprilika. Ne treba da se previše raspravljate.
LJUBAVŽelite da spoznate tajne planove voljene osobe. Draga osoba vas na neki način zapostavlja i izgleda zamišljeno.
ZDRAVLJENervozni ste.

LAV
POSAO: Neko od utjecajnih kolega je zapazio vaše sposobnosti, mada vam treba još mnogo toga omogućiti da biste realizovali ono što ste zamislili.
LJUBAVPokažite da ste dobronamjerni i spriječite da bezazlene stvari naprave razdor između vas i osobe koju volite. Sve se može postići uz dovoljno truda.
ZDRAVLJEProvjerite krvnu sliku.

DJEVICA
POSAO: Uočili ste da su neki poslovni poduhvati započeti na loš način i da postoji neko od kolega kome ne možete vjerovati. Oslonite se na svoj dosadašnji princip rada i na taj način pobjedite problem.
LJUBAVBudite iskreni prema osobi koju volite i nemojte odlagati ono što ste obećali. Svaka sitnica će puno značiti voljenoj osobi.
ZDRAVLJEDobro se osjećate.

VAGA
POSAO: Što se tiče vaših ideja, one su na prvi pogled lijepo osmišljene, ali kolektiv želi da nastavi po starom. Kolege nisu spremne na novi način rada. Solidarnost je neophodna radi dobrobiti svih vas.
LJUBAV: Zabrinuti ste uslijed nekih nedoumica vezano za ljubav. Izgledate skeptično. Neki znak možete protumačiti  totalno drugačije od prave situacije i tako doći u zabludu.
ZDRAVLJEProblemi sa sinusima.

ŠKORPIJA
POSAO: Ako do vas stižu sugestije da biste mogli izmjeniti trenutna novčana potraživanja vezana za posao. Promislite prije donošenja konačne odluke da ne biste napravili grešku.
LJUBAVUzrujani ste i zbog toga se impulsivno ponašate bez razloga, što nije dobro. S druge strane, osoba koju volite je prisebnija.
ZDRAVLJEProblemi sa leđima.

STRIJELAC
POSAO: Snašla vas je nedoumica u vezi sa poslom i tragate za što boljim načinom da sve okončate u najboljem interesu. Suočite se sa onim lošim što su uzrokovale vaše greške.
LJUBAVIzgledate uzrujano i plašite se postupka neke osobe. U stvari, plašite se da ne bude opet povređeni u ljubavi, ali želite da to zadržite za sebe.
ZDRAVLJEDobro se osećate

JARAC
POSAO:  Ako napravite dobar izbor i odlučite se za odgovarajući poslovni dogovor, sreća će biti na vašoj strani. Najpre treba odgovorno promisliti – kog kolegu podržati i kom poslu se prikloniti.
LJUBAV: Dragoj osobi odjednom pružate više pažnje nego inače, pa joj je to sumnjivo iako nema razloga. Dokažite joj da treba da vam vjeruje.
ZDRAVLJEProblemi sa zubima.

VODOLIJA
POSAO: Zanima vas neki poslovni poduhvat u kome do sada niste imali iskustva. Slušajte svoje ”šesto čulo” i budite unapred spremni na nove tokove događaja.
LJUBAVOsobi koju volite izgledate plašljivo i vaše ponašanje joj je nejasno, neće se zadovoljiti vašim površnim ubeđenjem da je sve u redu.
ZDRAVLJEViše spavajte.

RIBE
POSAO: Do vas dopiru najnovija saznanja o potencijalnim šansama za saradnju i to vas raduje, što i drugi primjećuju. Shvatate da ste u samom startu na neki način ispred kolega, sigurni ste u sebe, tako da imate veliku šansu da uspjete.
LJUBAVŠto se tiče ljubavnih odnosa, vrijeme je za nježnosti i malo više fleksibilnosti. Iznenadite osobu koju volite nečim novim i neuobičajenim. Neka vam savjeti dobrih ljudi budu od pomoći.
ZDRAVLJEGlavobolja.

http://ibalkan.net/

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net