Recent Posts

HOROR: Upao u apoteku i prijeteći pištoljem od radnica oteo novac

HOROR: Upao u apoteku i prijeteći pištoljem od radnica oteo novac

Nepoznati razbojnik upao je večeras u apoteku koja se nalazi u sarajevskoj ulici Adema Buče na broju 70 u Buča Potoku i od radnica koje je zatekao odnio pazar od oko 1.500 KM…

SARAJEVO– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Crna Hronika” 07.12. 2017. 08: 42-  Upao u apoteku i prijeteći pištoljem od radnica oteo novac…

Policija obavila uviđaj nakon razbojništva u apoteci…

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, razbojništvo se dogodilo oko 18 sati. Maskirani muškarac je tada navodno ušao u skladište apoteke te je od radnica tražio da mu predaju sav novac od dnevnog pazara.

– Vi radite na toplom a ja nemam posla, na ovo me je država natjerala- rekao je radnicama razbojnik, a potom i pobjegao sa plijenom. Navodno je jednu od uposlenica udario pištoljem, te ju lakše povrijedio.

Maskirani muškarac je potom pobjegao u nepoznatom pravcu, a šokirane uposlenice su odmah pozvale policiju koja je izašla na mjesto događaja.

Radnica mu je, strahujući za svoj život, predala providnu vrećicu s 1.500 maraka pazara, a on je pobjegao.

Ona je pala na police s lijekovima, te na pod prodajnog pulta, da bi je potom, dok je ležala na podu, nastavio udarati nogama po stomaku i tijelu. Potom je iz ladice s novcem uzeo 1500 KM”, piše u optužnici.

– Razbojništo je prijavljeno oko 18:10 sati, a patrola je postupila po prijavi i obavila uviđaj. Rad na identifikaciji i pronalasku razbojnika je u toku – kazali su nam u Operativnom centru MUP-a KS.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net