Recent Posts

Dnevni Horoskop za 6. decembar 2017

İstanbul– objavljeno u kategoriji “Vijesti- HOROSKOP” 06.12. 2017. 00: 02- Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područjaOvan planira, Bik nestrpljiv, Blizance čeka dobar provod, Rak ne vjeruje Vodoliji, Lav snalažljiv, Djevica dobar govornik, Vaga brine o detaljima, Škorpija daje sve od sebe, Strijelac slobodan, Jarac radi na komunikaciji, a Ribe užvaju u ljubavi. Ovo je današnji dnevni horoskop za o6.decembar 2017. godine.

OVAN
POSAO: Još uvek nije vrijeme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mjestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vrijeme će i vama doneti šansu.
LJUBAV: Primjetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.
ZDRAVLJE:Glavobolja.

BIK
POSAO: Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde to će se loše odraziti po vas.
LJUBAV:Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.
ZDRAVLJE:Dobro se osjećate.

BLIZANCI
POSAO: Poslovni zadaci su se nagomilali i nepovjerljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbjegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.
LJUBAV:Uznemireni ste zbog riječi i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvjesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voleli.
ZDRAVLJE:Moguća infekcija.

RAK
POSAO: Razgovor sa kolegom nije protekao onako kako ste vi priželjkivali, ali vi čuvate ”keca u rukavu”. Imate sposobnost da realizujete ono što ste zacrtali, a dogovor može zadovoljiti obje strane. Ujedno vam može biti ”odskočna daska” za buduće radne pobjede.
LJUBAV:Stabilna situacija na emotivnom planu. Obradujte partnera na originalan način.
ZDRAVLJE:Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Ne treba da budete površni i lakovjerni. U ovom slučaju nečije riječi ne garantuju dobar ishod poslovnog poduhvata i sasvim je moguće razočarenje.
LJUBAV:Neprihvatanje realnosti moglo bi skupo da vas košta. Pristanite na prijedlog osobe koju volite umjesto suvišne rasprave.
ZDRAVLJE:Prijaće vam relaksacija.

DJEVICA
POSAO: Ono što je neko od kolega rekao dodatno vas uzrujava. Ali, ne treba to da pokažete. Treba saslušati i viđenje situacije drukčije od vašeg.
LJUBAV:Čeznete za većom pažnjom, ali to ne želite da ispoljite. Međutim, takvim ponašanjem samo postajete još bezvoljniji.
ZDRAVLJE:Problemi sa grlom.

VAGA
POSAO: Sumnjičavi ste prema kolegama i zahtjevate još neka pojašnjenja da biste bolje sagledali situaciju i razriješili nedoumicu. Nerazumjevanje bi moglo da košta samo vas, pa zato vodite računa o svojim riječima.
LJUBAV:Iskažite više saosjećajnosti za nekoga ko je u nezavidnoj situaciji i ispoštujte emocije osobe koju volite. To je recept za lijep dan.
ZDRAVLJE:Hronične tegobe.

ŠKORPIJA
POSAO: Razmotrite najnovije predloge, to će vam pomoći da steknete iskustvo u stvarima koje su vam do sada bile strane. Jedan dobronamjeran kolega želi da vam pomogne sugestijama.
LJUBAV:Primjetićete nečije čežnjive poglede. Poslušajte svoje šesto čulo. Danas bi mogao da bude zanimljiv dan, obratite pažnju.
ZDRAVLJE:Odlično.

STRIJELAC
POSAO: Na pomolu su nesporazumi na radnom mjestu. Neka osoba je dobronamjerna, mada ste vi sumnjičavi i nepovjerljivi.
LJUBAV:Na emotivnom planu, neko se ustručava da kaže ono što misli, a vi za to nemate dovoljno razumjevanja i očekujete neke odgovore suviše brzo. Budite fleksibilniji i spremniji na dogovor.
ZDRAVLJE:Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Vaše nezadovoljstvo zbog postupka nekog od kolege je očigledno. Vi ne želite da prihvatite da ste pogriješili. Dogovor je rješenje i samo tako se može krenuti u pravcu prevazilaženja problema.
LJUBAV:Suvišno je da se svađate sa osobom koju volite, trenutna mimoilaženja u stavovima će se riješiti vremenom ako pokažete dovoljno razumjevanja.
ZDRAVLJE:Neraspoloženje.

VODOLIJA
POSAO: Previše ste radoznali i imate suviše jaku potrebu da saznate šta neko od kolega namjerava – morali biste da savldate svoju ljubopitljivost. Moguće su i zlurade opaske nekih kolega, ali bi bilo najbolje da to ignorišete.
LJUBAVRazmotrite mogućnost da jednoj osobi iz svoje ljubavne prošlosti oprostite grešku.
ZDRAVLJEDobro se osjećate.

RIBE
POSAO: Da biste stekli poverenje kolega postupite po sugestiji nekog od starijih kolega. Napredak je moguć, ali uz veliko zalaganje i usvajanjej novih pravila.
LJUBAVNa emotivnom planu očigledna je Vaša ushićenost.
ZDRAVLJEDobro se osjećate.

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net