Recent Posts

Jutro sa mrazom i maglom, pa oblačno, biće i snijega i sunca

DANAS: Jutro sa mrazom i maglom, pa oblačno, biće i snijega i sunca

U većem dijelu Balkana, ujutro će biti slab mraz i ponegdje magla, a u toku dana u centralnim i južnim dijelovima pretežno oblačno.

ISTANBUL– objavljeno u kategoriji “Vijest, Region, Putovanja, Magazin” 05.12. 2017. 06: 04- Jutro sa mrazom i maglom, pa oblačno, biće i snijega i sunca…

Na sjeveru i u Krajini će biti pretežno sunčano, saopštio je BiHAMK Federalni hidrometeorološki zavod.

U centralnim i južnim dijelovima ujutro će ponegdje biti kratkotrajni slab snijeg, koji se očekuje i tokom noći u većem dijelu zemlje.

Puhaće slab do umjeren vjetar. Najniža temperatura biće od minus četiri do jedan stepen C, a najviša od tri do šest stepeni.

U Sarajevu će sutra ujutro biti hladno, u okolini slab mraz, a tokom većeg dijela dana pretežno sunčano. U toku noći doći će do naoblačenja sa kratkotrajnim snijegom. Najniža temperatura biće od minus dva do nule, a najviša četiri stepena C.

U BiH će u srijedu biti toplije, ujutro i prije podne pretežno oblačno, ponegdje kratkotrajna kiša i snijeg, poslije podne razvedravanje. U četvrtak i petak ujutro slab mraz i magla, u toku dana pretežno sunčano i toplo, po pojedinim kotlinama zadržavanje magle i prije podne.

U petak noću na sjeverozapadu regiona, a u subotu i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje s kišom, u planinskim predjelima sa snijegom. Noću između subote i nedelje, i u nedelju ujutro snijeg i u nižim predjelima.

U ponedeljak će biti hladno i uglavnom suho, zatim ponovo toplije uz naoblačenje. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu hronično oboljelih. Oprez se savjetuje cerebrovaskularnim, srčanim i psihički nestabilnim bolesnicima.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu reumatskih bolova i depresije…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net