Recent Posts

Supruga Đorđa Balašević, ozlijeđena, kolima udarila u drvo

Supruga Đorđa Balašević, ozlijeđena kolima udarila u drvo

Olivera Balašević povređena je u udesu kada je automobilom Nisan Murano u Novom Sadu udarila u drvo… ćerka otkriva šta se zaista dogodilo…

Novi Sad– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Crna Hronika, Magazin” 02.12. 2017. 01: 02- Supruga Đorđa Balašević, ozlijeđena kolima udarla u drvo…

Olivera Balašević, supruga na daleko čuvenog umjetnika Đorđa Balaševića, viđena je kako daje iskaz policiji pored porodičnog automobila Nisan Murano.

Njena ćerka, Beba Balašević potvrdila nam je da je Olivera imala nesreću, i da su svi zahvalni što je sve prošlo bez ozbiljnijih posledica.

– Istina je da je mama imala nezgodu. Skrenula je sa puta, kako bi sačuvala život. Moram samo da kažem da su pojedini mediji objavili kako porodica Balašević ima službenog vozača, i da je on upravljao tim kolima, umjesto moje majke. To nije istina i zaista je van svake pameti da se pišu takve stvari. Znači, mi nemamo službenog vozača, mama je upravljala kolima – kaže vidno potresena Beba Balašević…

Kako saznajemo, Olivera Balašević povredila je vrat i koljeno prilikom udara u drvo. Na automobilu je pričinjena velika materijalna šteta.

Kako saznaju mediji iz Novog sada, Nisan Murano je u punoj brzini udario u Škodu Superb čiji vozač nije obraćao pažnju na to da li mu u kolovoznoj traci u koju je izlazio sa parkinga ide neki automobil u susret.

Prema rečima očevidaca, prvo se začuo zastrašujući zvuk udarca metala o metal, a zatim i lomljava zbog koje su svi posumnjali da u sudaru sigurno neće biti preživelih.

Na sreću, niko nije povređen te Hitna pomoć nije morala ni da interveniše, a u policiji smatraju da do veće tragedije nije došlo zato što se Murano kretao propisanom brzinom i zato što su oba automobila koja su pretrpela značajnu materijalnu štetu novije proizvodnje i imaju ”erbegove”.

Policija je izvršila uviđaj na licu mjesta i napravila zapisnik, a Oliveru Balašević je nakon toga kući odvezao sin Aleksa.

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net