Recent Posts

Marko Vukašinović najuspešniji odbojkaš za novembar

Sportski Žurnal je izabrao najbolje za mesec  novembar: Trofej i 500 evra pripao je odbojkašu Novog Pazara- Marku Vukašinoviću

Na osnovu svega što su pokazali u poslednja četiri kola Superlige, izabrani su najuspešniji odbojkaš i odbojkašica za mesec novembar.

Prema ocenama Sportskog žurnala i procenama specijalnog žirija, sastavljenog od čelnika OSS i predstavnika novog sponzora, Banka poštanska štedionica, prvi laureati su i Slađana Erić. Prvotimac Novog Pazara okitio se lovorikama ispred Davida Mehića iz Vojvodine, iako je mladi Novosađanin imao poen više (15-14).

Žiri je odlučio da prednost da reprezentativcu Crne Gore, čiji je klub u poslednjem meču, u Pendiku, savladao baš Novosađane.

Kako je i pobednika ovog meča odlučila jedna lopta, tako je i prednost na kraju u borbi za igrača meseca, otišla na stranu Vukašinovića.

Inače, ovaj sjajni primač servisa, u Novi Pazar je došao kao veliko pojačanje. U mečevima odigranim u novembru (protiv Crvene zvezde, Radničkog, Niša i Vojvodine), 24-godišnji Podgoričanin bio je jedan od najboljih u svom timu, koji je jedini bez poraza u domaćem prvenstvu.

U odnosu na Vojvodinu, Novi Pazar je u novembru imao i jače rivale, što je takođe uticalo na odluku da Vukašinović dobije nagradu ispred Mehića. U konkurenciji su bili još Nemanja Stevanović (Radnički) i Irfan Hamzagić (Novi Pazar).

Predaja čekova u subotu.

Vredni trofeji i čekovi na 500 evra, Vukašinoviću i Erićevoj biće uručeni u subotu. Odbojkaši Novog Pazara gostovaće u LJigu, a odbojkašice Vizure u Obrenovcu.

Vojvodina je pre poraza od Novog Pazara maksimalnim rezultatom dobila Niš, te Jedinstvo iz Stare Pazove i Spartak iz LJiga, koji su u donjem delu tabele.

Mehić je na sva tri meča ocenjen odličnom ocenom, odnosno peticom. Ipak, kad je bilo najteže, u direktnom duelu više je pokazao Vukašinović, koji će s pravom poneti epitet najboljeg u mesecu Novembru, za šta će dobiti i ček na 500 evra.

Prilog pripremli-Sportski žurnal i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net