Recent Posts

OK Novi Pazar u polufinalu Kupa Srbije

Odbojkaši Novog Pazara plasirali su se večeras u polufinale Kupa Srbije, pošto su u revanšu na domaćem terenu pobedili ekipu Niša sa 3:2 (25:23, 25:12, 22:25, 26:28, 15:13), posle sat i 57 minuta igre. 
-Crvena zvezda, Radnički doo, Novi Pazar i Vojvodina NS seme u polufinalu Kupa Srbije
 
NOVI PAZAR (DVORANA PENDIK): NOVI PAZAR – NIŠ 3:2 (25:23, 25:12, 22:25, 26:28, 15:13)
Novi Pazar je i u prvom meču u Nišu slavio identičnim rezultatom, pa će u polufinalu Kupa igrati zajedno sa Crvenom zvezdom, Vojvodinom i kragujevačkim Radničkim. Pred oko 400 gledalaca u dvorani “Pendik”, Novopazarce je do trijumfa u drugom meču četvrtfinala predvodio Irfan Hamzagić sa 25 poena, a pratili su ga Marko Radosavljević sa 19, Marko Vukašinović sa 13 i Aleksa Polomac sa 10 poena. Sofijan Hosni upisao je 21 poen za Niš, Uglješa Ilić dodao je 17, Davide Kovač 14, dok je Milan Stojković zabeležio 11 poena.

Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu se igraju dve utakmice. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala. U polufinalu Kupa Srbije se igraju dve utakmice, a termini su 26. i 28. decembar.

Utakmica je trajala sat i 57 minuta igre.

Navijači, oni najvatreniji koji redovno prate ovaj klub, opet su imali presudnu ulogu u pobedi Pazarskih plavih momaka. U kritičnim momentima utakmice kad se rezultat prelamao, našim odbojkašima,  frenetično navijanje i aplauzi, bili su  dodatna snaga. .

Još jednom su navijači dokazali da kad je najteže, oni su tu uz svoj klub i za svoj grad ako treba i da ostave srce na tribinama sportske dvorane Pendik.

Prilog pripremili Fehim Feša Karišik i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

 

 

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net