Recent Posts

Tajno vjenčanje u Kaliforniji

Tajno vjenčanje u Kaliforniji!

 

Srpski glumac i hrvatska glumica izgovorili sudbonosno “da”…. OKRUNILI ČETVEROGODIŠNJU VEZU…

Los Angeles– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Svijet, Magazin, Zabava-” 28. 11. 2017. 00: 08…Tajno vjenčanje u Kaliforniji…OKRUNILI ČETVEROGODIŠNJU VEZU

TAJNO VJENČANJE SRPSKO – HRVATSKOG GLUMAČKOG PARA ‘Istina je, u braku smo i jako smo sretni, ali detalje ćemo zadržati za sebe’

Srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac, 38- godišnji Stefan Kapičić, koji već godinama živi i radi u SAD-u, zakleo se na vječnu ljubav deset godina mlađoj kolegici iz Hrvatske, Ivani Horvat.
 
Par je, bračne zavjete izmijenio u tajnosti u Los Angelesu, a na intimnoj ceremoniji bili su samo najbliži prijatelji i članovi obitelji.

Jedan Magazin u regionu je postavio ekskluzivno saznaje da su se srpski glumac Stefan Kapičić (39) i zagrebačka glumica Ivana Horvat (29) vjenčali u Kaliforniji.

Par je sudbonosno “da” izgovorio na intimnoj ceremoniji, nakon četiri godine veze, navodi taj magazin.

“Da, tačno je da smo se vjenčali u Los Anđelesu i veoma smo srećni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i ljepa, ali ćemo detalje zadržati za sebe,” rekao je Kapičić tom magazinu.

Par se upoznao 2013. na snimanju zajedničke serije “Zora dubrovačka”, i otada je u vezi….Par je sudbonosno “da” izgovorio na intimnoj ceremoniji, nakon četiri godine veze…

Poslije nekog vremena “veze na daljinu”, Ivana se pridružila Stefanu u Kaliforniji, gdje gradi uspješnu međunarodnu karijeru.

– Da, vjenčali smo se i jako smo sretni. Bilo je lijepo, ali detalje ćemo ipak zadržati za sebe – rekao je Stefan za susjedne medije.
 
Podsjetimo, markantni glumac, kojeg smo gledali u TV serijama “Larin izbor” i “Zora dubrovačka”, svojedobno je bio u vezi sa splitskom manekenkom i dizajnericom Mirandom Viđak…
http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net