Recent Posts

Skandal u sudnici, Karleuša i Ceca se srele na suđenju, policija intervenisala

Skandal u sudnici, Karleuša i Ceca se srele na suđenju, policija intervenisala

Propao pokušaj sudije da pomiri pjevačice Jelenu Karleušu i Svetlanu Cecu Ražnatović. Pjevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ražnatović Ceca nastavljaju sudsku priču i vlastite bitke!!!

BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region-Estrada- Zabava- Magazin” 26. 11. 2017. 10: 52…Skandal u sudnici, Karleuša i Ceca se srele na suđenju, policija intervenisala…

Propao pokušaj sudije da pomiri pjevačice Jelenu Karleušu i Svetlanu Cecu Ražnatović. Pjevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ražnatović Ceca nastavljaju sudsku bitku!!!

Danas su se, po prvi put, po tužbi Cece Ražnatović u Prvom osnovnom sudu u Beogradu oči u oči srele tužena i tužilja…

Ceca i JK, koje “ratuju” već godinama, suočile su se u petak u podne na Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Iz sudnice u kojoj su pjevačice bile bez advokata čula se vika, potom i uvrede.

Izbio haos i čuli su se povici: “Sram te bilo” i “Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju”…

Nakon toga je policajac ušao unutra i opomenuo zavađene pjevačice, koje su se malo smirile.

Po izlasku iz suda Ceca ništa nije komentarisala, po nalogu sudije, kao i Jelena Karleuša koja je ipak uspjela da kaže da povici “ti ćeš da pričaš o poštenju” i “ućuti” nisu njeno dijelo.

“Šta ste vi čuli- vjerovatno niste čuli iz mojih usta. Ja sam neko ko se kulturno ponaša, pogotovo pred sudom. Poštujem sud. Ne koristim takav, uličarski rečnik u sudnici. Koga ste vi čuli, ja ne znam, mene niste!”, rekla je Jelena, da bi par sati nakon suđenja ipak riješila da još nešto doda objavom na Twitteru:

“Kao što su mediji već objavili, zbog verbalne agresije Svetlane Cece Ražnatović, sudija je bio prinuđen da stisne panik taster i pozove obezbeđenje. Neću iznositi detalje sa pokušaja medijacije (mirenja) jer je sudija tako želio”, napisala je JK na Twitteru.

“Diva” (Karleuša) i “Srpska majka” (Ceca) su se prvi put srele na sudu 2012. godine, dvije godine pošto je Jelena Karleuša na svom Facebook profilu napisala otvoreno pismo, u kojem je iznela uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića- Arkana.

izvori: agencije

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net