Recent Posts

Zenica: Mercedes pokosio šest pješakinja. četiri djevojčice prebačene u Kantonalnu bolnicu

Zenica: Mercedes pokosio šest pješakinja, četiri djevojčice prebačene u Kantonalnu bolnicu

Nesreća na Bulevaru: Mercedes pokosio šest pješakinja, od toga pet povrijeđenih su 14-godišnjakinje – Šest mlađih ženskih osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se poslije 19 sati dogodila na Bulevaru Ezhera Eze Arnautovića. Prema podacima kojima raspolaže Zenicablog, četiri djevojke su prebačene na Urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica, a dvije osobe su registrovane u Hitnoj pomoći.

ZENICA: objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region, Magazin, Crna Hronika” 25. 11. 2017. 05: 42- Zenica: Mercedes pokosio šest pješakinja, četiri djevojčice prebačene u Kantonalnu bolnicu…

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 19 sati u Zenici povrijeđeno je šest pješakinja, među kojima je samo jedna punoljetna. Ostalih pet su djevojčice rođene 2003. godine, rekao nam je dežurni operativni u MUP-u ZDK.

Njih je udarilo putničko vozilo “Mercedes” (J48-K-699), kojim je upravljao 22-godišnji H.H. iz Zenice. Dvije djevojke su primljene u Hitnu pomoć, sa lakim povredama, obje su puštene kući nakon zbrinjavanja povreda. Radi se o M.E. (19), te maloljetnoj K.M. (14).

U Kantonalnu bolnicu Zenica prebačene su četiri 14-godišnjakinje inicijala Š.Đ., Č.Đ., H.L. i T.A., sve rođene 2003. godine (14 godina). Kako saznajemo iz KBZ, sve četiri imaju niz povreda, ali nijedna nije životno ugrožena.

Četiri djevojčice prebačene su u kantonalnu bolnicu Zenica, a dvije povrijeđene pješakinje zadobile su lakše tjelesne povrede i pomoć im je pružena u Hitnoj pomoći. Na njih je na Bulevaru Ezhera Eze Arnautovića naletio mercedes, za čijim volanom je bio H. H. (1995) iz Zenice.

Kako javlja Zenicablog, M.E. (19) i K.M. (14) su nakon obrade u Hitnoj pomoći puštene kući. Ostale četiri djevojčice, Š.Đ., Č.Đ., H.L. i T.A., prema informacijama iz KBZ, imaju niz povreda, ali nijedna nije životno ugrožena.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net