Recent Posts

OKRUTNO U ZADRU: Muškarac na ulazu u zgradu zapalio majku

OKRUTNO U ZADRU: Muškarac na ulazu u zgradu zapalio majku

U, ulazu zgrade na Obali kneza Branimira u Zadru, 28- godišnjak je, nakon verbalne prepirke, 50- godišnjakinju polio zapaljivom tekućinom, a potom i zapalio.

ZADAR– objavljeno u kategoriji “Vijesti, Region, Crna Hronika,” 23. Novembar- 18: 58… OKRUTNO U ZADRU: Muškarac na ulazu u zgradu zapalio majku…

50- godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a  28-godišnjak je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje. Policija slučaj tretira kao pokušaj ubojstva.

Nakon prepirke, 28-godišnjak je u srijedu oko podne u ulazu zgrade u središtu Zadra polio zapaljivom tekućinom 50-godišnju ženu i zatim ju zapalio.

Žena je lakše ozlijeđena, izvijestila je u četvrtak policija, a neslužbeno se doznaje da je riječ o sinu i majci.

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o majci i sinu. No, razlozi koji su doveli do toga da mladić majku polije zapaljivom tekućinom i zapali, nisu poznati.

Žena je lakše ozlijeđena, a  28-godišnjak je uhićen i nad njim je u toku kriminalističko istraživanje. Policija slučaj tretira kao pokušaj ubistva.

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o majci i sinu. Razlozi koji su doveli do toga da mladić majku polije zapaljivom tekućinom i zapali, još nisu poznati.

Zbog pokušaja ubojstva 28- godišnjak je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

“U srijedu oko 12 sati, u ulazu zgrade na Obali kneza Branimira u Zadru, 28-godišnjak je nakon verbalne prepirke 50-godišnjakinju polio zapaljivom tekućinom, a potom i zapalio. 50-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a 28-godišnjak je uhićen i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje”, stoji u policijskom priopćenju…

 

http://iBakjan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net