Recent Posts

KOŠARKAŠKI SPEKATAKL U PENDIKU

Novi Pazar – Partizan 57:80 (9:20, 19:18, 13:17, 16:25)

Dvorana: „Pendik”. Gledalaca: oko 2.000.

Sudije: Dimoski, Dašić, Popović (svi Kraljevo).

NOVI PAZAR: Filipović 12, Mukanović, Raičević 3, A. Numanović 3 , Bjelak 6, Ilić 5, Brunčević 11, Slavković, Todorović 6, Muratović 11, Eminbegović, T. Numanović, Hajrović.

PARTIZAN: Stevanović 21, Tadić 2, Aranitović 8, Jovanović 4, Rutešić, Popović 2, Pecarski 6, Andrić 12, Gavrilović 8, Šalić 17.

Tribine sportske dvorane “Pendik”,su večeras bile prepune iskrenih ljubitelja prave košarke. Prijateljski meč odigrali OKK Novi Pazar.protiv Beogradskog Partizana Na kraju, Partizan NIS je trijumfovao sa 57:80 (9:20, 19:18, 13:17, 19:25).

Sastav Partizana u odnosu na poslednje zvanične mečeve nije bilo Milera i Vilijams-Gosa, iako su doputovali u Novi Pazar, reprezentativca Marinkovića, kao ni Veličkovića i Tomića. Naravno, Partizan je i u sastavu koji se suprotstavio Novopazarcima bio prejak za plave. Gosti su do velike prednosti stigli četiri minuta pre kraja drugog perioda (30:17). Revija promašaja, grešaka i izgubljenih lopti, na obe strane, karakterišu treću deonicu igre, u kojoj je Partizan u jednom trenutku, na 5,5 minuta pre njenog kraja, imao i maksimalnih ,,plus 19” (49:39)..

Meč je odigran u spektakularnom ambijentu, jer su tribine hale “Pendik” bile ispunjene do poslednjeg mesta, a crno-beli su u takvom ambijentu lako slavili.

Na kraju treba napomenuti da je spektakl u Pendiku sjajno organizovan od strane mlade ali agilne uprave omladinskog košarkaškog kluba Novi Pazar ,Treba posebno napomenuti da je bila izvanredna ideja da se kao gosti pozovu svi bivsi veterani i veteranke koji su nekada igrali košarku .Na kraju utakmice ovacije i aplauzi publike za aktere ovog spektakla govorili su više od svake reči .Novi Pazar još jednom pokazao da je grad sporta i grad dobrih domaćina.

Autor teksta i foto- Senad Senko Župljanin

 

 

 

 

 

http://ibalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net