Recent Posts

Banja Luka: Eksplozija probudila građane, gorio automobil

Banja Luka: Eksplozija probudila građane, gorio automobil

 

Noćas oko jedan čas i deset minuta iza ponoći došlo je do požara na automobilu “pasat” u banjalučkoj Ulici Maksima Gorkog…

Banja Luka: objavljeno u kategoriji “Vijesti, Region, Magazin, Crna Hronika” 22. 11. 2017. 11: 57– Banja Luka: Eksplozija probudila građane, gorio automobil…

Noćas oko jedan čas i deset minuta iza ponoći došlo je do požara na automobilu “pasat” u banjalučkoj Ulici Maksima Gorkog.

Kako su nam javili čitaoci probudila ih je snažna eksplozija, da bi potom ispred zgrade vidjeli automobil u plamenu.

Takođe isto su javljajli i mediji i portali u Banja Luci, banjalučane koji su nastanjeni u ovoj ulici najprije je probudila snažna eksplozija, nakon čega su neki od njih vidjeli automobil u plamenu.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, postupili su po zaprimljenoj prijavi da je 22.11.2017. godine oko 01.10 časova u ulici Maksima Gorkog došlo do požara na putničkom automobilu Pasat”, navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

Policija i vatrogasci su odmah stigli na mesto događaja, a prema nezvaničnim informacijama uzrok požara su neispravne instalacije na vozilu.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da se preduzimaju neophodne mjere u cilju utvrđivanja požara, te da je tom prilikom došlo do oštećenja fasade na zgradi i staklenoj površini jednog poslovnog prostora u blizini.

Policija i vatrogasci su odmah stigli na mjesto događaja, a kako se nezavanično moglo saznati kao uzrok požara spominjali su neispravne instalacije na vozilu.

Iz Policijske uprave Banja Luka istakli su da će naknadno imati više informacija o događaju.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net