Recent Posts

Pored rezultata obdukcije, mnogo tajni oko udario mercedesa Toni Cetinskog

Pored rezultata obdukcije, mnogo tajni oko udario mercedesa Toni Cetinskog

PULA: objavljeno u kategoriji “Vijesti, Region, Crna Hronika” 14. 11. 2017. 19: 07… Pored rezultata obdukcije, mnogo tajni oko udario mercedesa Toni Cetinskog…

Završio pod točkovima Tonyjevog automobila: Poznati rezultati obdukcije Ibrahima Kevljanina…

Istraga smrti 62- godišnjeg Ibrahima Kevljanina zvanog Braco na kojeg je mercedesom u petak, 3. novembra, u rovinjskoj Pustoj ulici naletio poznati pjevač TonI Cetinski, i dalje je obavijena velom tajne.

Na brojne upite novinara pulsko tužilaštvo reagiralo je saopćenjem u kojem je samo podsjetilo da je istraga, koja se po njihovom nalogu i dalje provodi, tajna.

Ali, kako doznaju mediji, obdukcijom, uviđajem i vještačenjima definitivno je ustanovljeno da je Kevljanin ležao na kolovozu u trenutku kad ga je Cetinski udario mercedesom, a lijevim prednjim točkom prešao mu je preko nadlaktice jedne ruke te prouzrokovao još neke podljeve koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtonosni.

Prema neslužbenim informacijama, u MUP- ovom Centru “Ivan Vučetić” u ponedjeljak su trebala biti završena neka toksikološka vještačenja i dostavljena tužilaštvu.

Nakon nesreće koja je izazvala veliki interes medija i javnosti, policija je čak zatražila i provjeru je li u trenutku nesreće Cetinski razgovarao i eventualno pisao SMS poruke, odnosno sve relevantne podatke o prometu njegovog mobitela koji bi policiji mogli biti od koristi u istrazi. Provjereni su i svi podaci je li unazad pet godina bilo pritužbi građana na ponašanje vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća, a izlistan je i “saobraćajni dosje” vozača.

Mercedes kojim je Cetinski pregazio 62-godišnjaka još je u krugu policije. Ibrahim Kevljanin sahranjen je 9. novembra na rovinjskom groblju.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net