Recent Posts

ŠOU ZVANI KARLEUŠA: Ja tebe jedem za doručak

ŠOU ZVANI KARLEUŠA: Ja tebe jedem za doručak

Jelena Karleuša i Viki Miljković ponovo su se posvađale tokom komentarisanja takmičara Zvezda Granda…

SARAJEVO: objavljeno u kategoriji “Vijesti, Region, Zabava, Estrada” 12. 11. 2017. 10: 22… ŠOU ZVANI KARLEUŠA: Ja tebe jedem za doručak…

KARLEUŠA BRUTALNO PROZVALA VIKI, LETJELO PERJE U GRANDU: Ti si ovde dovedena da budeš meso meni! Ja tebe jedem za doručak!!!

Jelena Karleuša i Viki Miljković ponovo su se posvađale tokom komentarisanja takmičara Zvezda Granda…

Naime, rasprava je počela kada je JK rekla koleginici da ne zna šta je harizma i da je ona za nju svjetska zvijezda.

“Harizma je ono što ti nikad nisi imala. Ja sam za tebe svjetska zvijezda”, rekla je Karleuša, a Ana Bekuta ju je podržala.

“Tako je”, rekla je Bekuta.

“A ti što se uvlačiš Karleuši”, odgovorila je Viki Ani. Nakon ovog komentara nastao je haos, u studiju je letjelo perje!!!

“Ti znaš da svjetski mediji pišu o meni. Ja imam milione fanova. Riječ je o harizmi, popularnosti, zvjezdanoj prašini. Ti si na momenat dobar pjevač, nekada i katastrofalan. Nisi mega zvijezda, ali meni si uvijek bila jako interesanta. Ali, ti i ja na temu popularnosti i harizme, ne možemo da pričamo”, vikala je Jelena.

“Ma gdje si ti svjetska zvijezda? Budi zahvla što ti je muž Duško Tošić, zbog njega si u svjetskim medijima”, odogovorila je Viki Jeleni koja je nabrajala u kojim evropskim i američkim medijima je bila do sada.

“Ti si ovdje da bi se ja sprdala, da bi šou bio interesantniji. Ti, koja nisi zvijezda ni u svojoj zemlji, ne možeš meni da pričaš. Ti si ovde dovedena da budeš meso meni, ja tebe jedem za doručak”, rekla je mala od skandala u svom stilu.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net