Recent Posts

HOROR: Jovu Dž, majka prijavila, šest godina silovao mlađu sestru

HOROR:Jovu Dž, majka prijavila, šest godina silovao mlađu sestru

NOVI SAD: objavljeno u kategoriji “Vijesti, Region, Crna Hronika” 12. 11. 2017. 18: 22… Jovu Dž, majka prijavila, šest godina silovao mlađu sestru..Jova Dž. (20) iz Paraga kod Bačke Palanke uhapšen je nakon što ga je majka prijavila da je šest godina silovao mlađu sestru…

Mladić je saslušan u novosadskom Višem tužilaštvu. On se sumnjiči da je napastvovao sestru koja ima sada 16 godina. Određen mu je pritvor do 30 dana.
 
Porodica Jove Dž živi u izdvojenom dijelu naselja u Paragama, a on se u ovo mjesto doselio sa majkom, koja se tu udala za jednog mještanina i sa njim dobila ostalu djecu, kao i djevojčicu za čije silovanje se sumnjiči.
 
– Djevojčica je poslije hapšenja brata odvedena na pregled, gdje je ispričala da je stariji brat silovao prethodnih godina. Poslije svega, ona je sklonjena u sigurnu kuću – kaže izvor Kurira.
 
Mještani Paraga zanijemili su nakon ovog saznanja i ne mogu vjerovati da je on tako nešto uradio, jer ga znaju kao mirnog i vrijednog momka.
 
– Ne mogu da vjerujem da je, kako se sumnja, napastvovao mlađu sestru. Bio je veoma vrijedan, radio je po selu. Ljetos je kod jednog sugrađanina čuvao bostan i trudio se da zaradi. Teško mi je da povjerujem, jer koliko je meni poznato, nije bio problematičan. Bio je vrlo fin, nikada ga nisam čuo da je opsovao, a kamoli nešto drugo. Znam da sa majkom, očuhom, braćom i sestrama živi u skromnim uslovima- kaže jedan mještanin Paraga koji dobro poznaje i Jovu i njegovu porodicu i kome je ovo majčino prijavljivanje veoma sumnjivo, s obzirom na to da joj je on sin iz prvog braka.
 
Inače, Jovin očuh je u zatvoru, a kako kažu mještani, tačan razlog ne znaju.

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net