Recent Posts

USKORO: Turska hit serija, “Zavjet”, prava ljubav, može li sve da izdrži

USKORO: Turska hit serija, “Zavjet”, prava ljubav, može li sve da izdrži

ISTANBUL– objavljeno u kategoriji “Vijesti, Region, Magazin,Zabava” 02. 11. 2017. 10: 22… USKORO: Turska hit serija , “Zavjet”, prava ljubav može da izdrži sve… otkrili smo vam da glavne uloge u seriji “Zavjet” tumače Selin Sekerči i Šukuru Ozildizu…

Scenario potpisuje Gul Oguz, autorka serije “Sila“, koja se tokom 2014. i 2015. godine emitovala na TV Pink BH i koja je stekla ogromnu popularnost i odlične kritike.

Serija “Zavjet“ je zbog radnje, ali i glumačke ekipe, imala veliku gledanost u Turskoj, te nema sumnje da će pridobiti i publiku u regionu.

Dakle, sve započinje kada bogati i uticajni Fikret Karakaja odlučuje da se oženi mladom i lijepom Zuhre Filiz. Iako ona ne želi da se uda, Zuhrina porodica pristaje na sklapanje braka. Fikretov sin, Zekar Karakaja , živi u Istanbulu i vlasnik je noćnog kluba, koji vodi zajedno sa sinom Alijem. Na prvi pogled se zaljubljuje u Zuhre, ne znajući da ju je njegov otac u Istanbul doveo kako bi sa njom sklopio brak.

Međutim, Zuhre uspije da noć uoči svadbe pobjegne, spremna da umre za slobodu. Sklonište joj pruža Sejit Zahir, klesar poznat po svojim principima, inetgritetu i hrabrosti. On joj obećava da je nikada neće napustiti i da će joj uvijek biti podrška, a ta privrženost polako prerasta u obostranu ljubav.

Ipak, Zekar je pohlepan i nemilosrdan, navikao da uvijek dobije ono što želi, te uprkos upozorenjima svoje supruge Seme, ne odustaje od Zuhre.

Od trenutka kad je odlučio da pomogne Zuhri da pobjegne, Sejit postaje smrtni neprijatelj porodice Karakaja, a Zekar je spreman da iskoristi sav svoj uticaj kako bi njegov život okrenuo naglavačke i strpao cijelu Sejitovu porodicu u zatvor i time pridobio Zuhre.

Zuhre i Sejit su primorani da prožive svaki trenutak, osjećajući kako im je Zekar za petama, te ulaze u borbu kako bi uklonili sve prepreke svojoj ljubavi.

Uloge Zuhre Filiz i Sejita Zahira povjerene su mladim i izuzetno popularnim glumcima, Selin Šekerči i Šukuru Ozildizu. Poznati turski glumac, Menderes Samandžilar, poznat po ulozi Silinog oca u istoimenoj seriji, tumači moćnog Fikreta Karakaja, dok njegovog sina Zekara igra Selim Barjaktar, koji se na ovim prostorima proslavio ulogom Zumbul- age u seriji “Sulejman Veličanstveni“.

Ne propustite sjajnu ljubavnu priču i seriju “Zavjet“, koja će uskoro početi sa emitovanjem na većem broju TV kanala u regionu…

Da li je prava ljubav dovoljno jaka da izdrži sve?

PREPORUKA: Nova turska serija “Zavjet“ uskoro na vašim TV ekranima…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net