Recent Posts

HOROR U SAD: Pucnjava u marketu, tri osobe ubijene, napadač u bijegu

HOROR U SAD: Pucnjava u marketu, tri osobe ubijene, napadač u bijegu

DENVER– objavljeno u kategoriji “Vijesti, Svijet, Magazin, Crna Hronika” 02. 11. 2017. 09: 22… HOROR U SAD: Pucnjava u marketu, tri osobe ubijene, napadač u bijegu… Pucnjava u tržnom centru Walmart u Coloradu: Tri osobe poginule, napadač u bijegu…

Broj ubijenih osoba su tri od kojih su poginule u pucnjavi u trgovačkom centru Walmart u gradu Thornton u američkoj saveznoj državi Colorado, objavila je tamošnja policija. Počinitelj ili napadač je u bijegu.

Kako je izjavio za Reuters lokalni policijski dužnosnik Victor Avila, policija je dobila poziv oko 18.30 sati po lokalnom vremenu, a do dolaska prvih službenika na mjesto događaja pucnjava je prestala.

Ubijena su dva muškarca, a žena koja je ranjena u pucnjavi preminula je u bolnici, objavila je lokalna policija…

Policija nije objavila detalje u vezi sa pucnjavom, navodeći da zasad niko nije uhapšen i navodi se da detektivi trenutno pregledaju snimke i ispituju svjedoke.

“9Njuz” izveštava, pozivajući se na očevice, da je ispljano oko 30 metaka. Zasad se ne sumnja na teroristički napad, a prema riječima zvaničnika naoružani muškarac je “nonšalantno ušao u Volmart i počeo da puca u ljude”.

Nakon što je pogodio više osoba iz pištolja, pobjegao je u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu. Policija je potvrdila da zasad niko nije uhapšen. U super marketu je zavladala panika, a ljudi su nagrnuli na izlaze kako bi pobjegli.

“Ovo je užasan čin, još ne znam koji su motivi za napad, ali je on svakako užasan čin”, rekao je portparol policije Viktor Avila i dodao da nema indicija da je u pitanju terorizam.

Snimke televizije prikazuju centar okružen brojnim policijskim i vatrogasnim vozilima te onima hitne pomoći.

Thornton je grad od oko 135.000 stanovnika, a nalazi se otprilike 16 kilometara sjeveroistočno od glavnog saveznog grada Denvera.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net