Recent Posts

HOROR: Automobil gazio radnike iz Srbije, dok su doručkovali, ima mrtvih

HOROR: Automobil gazio radnike iz Srbije, dok su doručkovali, ima mrtvih

BUKUREŠT– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Crna Hronika ” 01. 11. 2017. 08: 52… HOROR: Automobil gazio radnike iz Srbije dok su doručkovali, ima mrtvih… Nesrećni radnici su doručkovali u otvorenoj trpezariji kada je vozilo, koje dostavlja repromaterijal za fabriku iz još neutvrđenih razloga uletJelo među njih…

Srpkinja Irena Ilić (28), radnica “Leonija“, poginula je a još petoro njenih kolega je povređeno jutros oko devet sati u pogonu ove nemačke firme u gradu Pitešti, u Rumuniji.

Kako javljaju tamošnji mediji, ne radi se o terorističkom napadu već je vozač Andrei Caramelea (22) izgubio kontrolu nad vozilom. Prema nezvaničnim informacijama, među povređenima je još dvoje srpskih državljana– A. R. (29) i B. G. (33), jedna teže, a jedna lakše, takođe iz Srbije.

Nesreću ufabrici “Leoni” u blizini rumunskog grada Pitešti, u kojoj je poginula Srpkinja Irena Ilić (28) a još petoro radnika povređeno, među kojima su još dvije žene iz Srbije – A. R. (29) i B. G. (33), izazvao je Andrei Caramelea (22) radnik te firme. Još jedna od pet povređenih osoba je u teškom stanju, javljaju rumunski mediji.

Vozio je nenormalno, a pretpostavlja se da je najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom. Navodno je janu ženu bukvalno samlio točkovima.

On je policiji odmah rekao da je radnik te kompanije, i da je došao da donese nešto čvrsto. Po izlasku, prejako je ubrzao i izgubio kontrolu nad vozilom.

Policija je zbog ove tragedije koju je izazvao pokrenuti krivični postupak za ubistvo iz nehata i nanošenje povreda, a čovjek će biti saslušan.

U ovoj nesreći, da podsetimo, poginula je Srpkinja Irena Ilić (28) a povređene su još i A. R. (29) i B. G. (33), jedna teže, a jedna lakše, takođe iz Srbije.

Prema pisanju rumunskih medija, on navodno vozačku dozvolu ima godinu i po dana, a u fabrici “Leoni” je zaposlen na određeno vrijeme.

Predstavnici Inspektorata za vanredne situacije (ISU) Arđeš rekli su stigli na lice mjesta nekoliko sanitetskih vozila, a da su svi povređeni zbrinuti u najbližu bolnicu.

Više žena ima napad panike, i prima medicinsku pomoć na licu mjesta.

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net