Recent Posts

VIC DANA: Kako se Fata izvukla na sudu ( Dobra taktika obrane )

VIC DANA: Kako se Fata izvukla na sudu ( Dobra taktika obrane )

ISTANBUL– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Region- Magazin- Zabava” 31. 09. 2017. 00: 02- VIC DANA: Kako se Fata izvukla na sudu ( Dobra taktika obrane )…  Što se dogodi kad Fatin advokat ne zna što bi dalje… Kako Mujo čuva tajne… Zašto je Mujo uspio sačuvati tajnu… Kako je Mujo uspio sačuvati tajnu bez obzira što su ga mučili tri dana…

Kako se Fata izvukla na sudu ( Dobra taktika obrane )

Što se dogodi kad Fatin advokat ne zna što bi dalje…

Mujo završio pravo, položio pravosudni ispit i u svom prvom slučaju brani Fatu od optužbe za prevaru.

Fata, sređena i zgodna, sjedi na optuženičkoj klupi, a Mujo se muči i nikako ne može oboriti optužnicu. U završnoj riječi pred porotom sredovječnih muškaraca hvata se za zadnju slamku:

– Gospodo, nećete valjda dozvoliti da zbog sumnjivih optužbi ova prekrasna dama zamamnih oblina provodi vrijeme u vlažnoj zatvorskoj sobici, umjesto da sjedi udobno zavaljena u fotelji, izazovno odjevena, kraj svog telefona broj 234 5678, ponavljam, 234 5678 ….

Kako Mujo čuva tajne…

Kako je Mujo uspio sačuvati tajnu bez obzira što su ga mučili tri dana…

Takmičili se Amerikanac, Rus i Bosanac tko će dulje sačuvati tajnu. Prvi je na redu Amerikanac, stave ga u sobu, zavežu za stolicu i nakon 10 minuta mučenja on sve prizna…

Sljedeći je bio Rus, odvedu i njega u sobu i nakon pola sata i on se slomi i prizna sve….

Kad je Mujo došao na red, muče njega tri dana, a Mujo ni riječi…

Bace ga u samicu i nakon još jednog dana stižu mu suci čestitati na pobjedi. Otvore ćeliju, a unutra Mujo lupa glavom po zidu:

– Sjeti se, Mujo, sjeti se!!!

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net