Recent Posts

KOMENTAR: FENJERAŠ POGASIO SVJETLA NOVOM PAZARU

KOMENTAR: FENJERAŠ POGASIO SVJETLA NOVOM PAZARU

Hoću li reći novost ako kažem da je FK Novi Pazar izgubio na gostovanju fenjerašu na tabeli Radničkom u Pirotu. To svi već znate. Hoću li reći novost da je trener Novog Pazara bivši trener Piroćanaca.I to znate. A da li je novost da za devedeset minuta izabranici Marjana Živkovića nisu uputili ozbiljan šut ka golu golmana Radničkog Bulajića. I to ste znali. A da je Radnički igrao i sa trojicom omladinaca protiv favorizovanih Novopazaraca.

I to ste čuli…e ima nešto što ne znate!!!

.Izgubio sam na opkladi jer sam vjerovao da će Novi Pazar pobjediti. I petak i zavezak da ću se više kladiti….pogotovu ne na Novi Pazar.

Dakle katastrofalno izdanje Novopazarskog prvoligaša.

Pa se pitam ko je trener Živković i ko su ti fudbaleri koji tako lako rasprodaju ugled FK Novi Pazar. Ne pitam ovo zbog poraza koji su sastavni dio sportskog nadmetanja. Ali pristup igri, zalaganje na terenu, borbenost, želja…NULA.

Jesu li svi oni plaćeni-jesu, u svakom drugom klubu primali bi platu u avgustu za mart, ovdje s njihove strane nema milosti. Kasni plata jedan mjesec odmah bojkot i strajk.

Samo da vas podsjetim. Dok je Božović bio trener Crvene Zvezde koja je vratila titulu na Marakanu , fudbaleri šampiona osam mjeseci nisu primili plate ali su igrali, kršili sve pred sobom i na kraju osvojili titulu.

Kod fudbalera Novog Pazara nema ni tog inata ni te milosti. Po igri protiv Radničkog oni su samo profesionalci kada treba da traže pare i ucjenjuju klub. Kad treba da igraju e tu već stvari stoje malo drugačije. Odnosno mnogo drugačije. Zapravo skroz suprotno.

Tako da je ovoga puta bilo žali bože para za gorivo, za hotel, jer gospoda mora da prespava pre meča. Da su se barem naspavali pa da ne spavaju na utakmici sve bi bilo drugačije.

Zbog toga predlažem da i fudbaleri kao i ostali sportisti našeg grada kao recimo odbojkaši koji su najbolja i najuspješnija ekipa Novog Pazara i to još Superligaš, i to pobjednik Kupa i Super kupa, kao recimo KMF Novi Pazar, takodje Superligaš, koji su takodje igrali i pobjedili u Pirotu i to mnogo ozbiljnijeg protivnika, putuju na dan igranja utakmice. Pa i kad izgube barem ćemo smanjiti troškove i biće nam lakše kad nam saopšte da za devedeset minuta nisu ni probali da šutnu na gol protivnika.

U sljedećem kolu na Gradski stadion dolazi strašni Proleter. Poslije fenjeraša Radničkog, svaka ekipa nam sad djeluje kao favorit i kao baja a kako neće Proleter koji je peti sa 19 osvojenih bodova. Nastave li ovako i fudbaleri Novog Pazara će igrati pred jezivo praznim tribinama.

Vrijeme je da se stavi prst na čelo…

 

Za portal ibalkan.net iz  Novog Pazara–  Fehim Feša Karišik

Foto- Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net/

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net