Recent Posts

Džej, preživio tešku operaciju: Priznao da je poželio da se ne probudi

Džej, preživio tešku operaciju: Priznao da je poželio da se ne probudi

BEOGRAD– objavljeno u kategoriji “Vijesti- Magazin, Estrada” 30. 09. 2017. 00: 12- Džej, preživio tešku operaciju: Priznao da je poželio sam da se ne probudi… Četiri mjeseca nakon borbe za život Džej Ramadanovski otvorio je dušu i priznao kako se osjećao u najtežim trenucima do sada…

Folk pjevač Džej Ramadanovski prije četiri mjeseca imao je hiruršku intervenciju na srčanim zaliscima, a nakon što se oporavio, priznao je da mu je teško palo kada su mu doktori saopštili da će, ukoliko želi da živi, morati da ode “pod nož”.

– Još prije pre godinu dana su mi doktori rekli: “Moraš da operišeš srce ako nećeš da umreš.” Bilo mi je teško. U jednom trenutku sam pomislio: “Što, bre, ne crknem!!! Da legnem i više nikada se ne probudim i da me ujutru ne sačekaju svi problemi”. Nije ti svejedno kada ideš da te sjeku, a nemoćan si. Mnogo se zahvaljujem doktoru Lauferu što mi je spasio život- priznao je folker, a potom otkrio kako je tako brzo uspio da se oporavi.

– Imao sam sreće što mi nisu lomili grudni koš, jer onda ne bih mogao da pjevam još četiri mjeseca. “Uradili su me” najnovijom tehnologijom, pa poslije četiri nedelje mogu da razmišljam o nastupima. Sada moram da mirujem i to me psihički ubija jer hoću što prije da se vratim pjevanju. Svi su pričali da ne mogu više da krkljam. Govorili su da mi je to od alkohola, cigareta, ali meni je sve to bilo zbog zalistaka na srcu. Evo, poručujem im da mi se sada glas vratio, da ne brinu- rekao je Džej.

On je, takođe, priznao da mu je period koji je proveo u bolničkoj postelji najteži u životu.

 – Ovo mi je bio jedan od najtežih trenutaka u životu. Moje ćerke su mnogo brinule. Starija Ana se još nekako i držala, a Marija je kukala i plakala. I unuk je pitao za mene: “Kad će deda da izađe iz bolnice da mi kupi auto”. I bivša žena Nada je svaki dan pitala za mene i ridala. Ali sudbina je sudbina, od nje ne možeš da pobjegneš. Kako živiš, tako ti bude. Zalisci na srcu su posledica mog nezdravog života, nespavanja i cigareta. Hvala dragom Bogu što me je sačuvao i dao mi još jednu šansu. Imao sam ja mnogo grijehova, ali ne neke velike. Drugima sam pomagao, bio sam dobar za druge, a loš za sebe- iskren je pjevač Džej Ramadanovski…

http://iBalkan.net

Šta vi kažete na ovo?

iBalkan.net